Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

torstaina, syyskuuta 15, 2005

Takaisin perusleiriin

Olemme palanneet perusleiriin, mistä aloitamme paluumatkan suunnittelun ;). Maarit on laittanut uuden tukan - ihan vaan kaikille tiedoksi, jos ette satu muuten huomaamaan. Sepä on varmaan ainoa järisyttävä asia meidän pienessä galaksissamme tällä hetkellä.

Reissukuvia? On kamerassa kylläkin, mutta niiden purkua ja säätöä kamerasta toisten koneille en halua edes yrittää, joten niidän liittäminen taitanee jäädä ensi reissuun. Kuvia vois tietty laittaa kännykästä käsin, mutta toi ftp puuttuu. Kuka siitä haluaa maksaa varsinkaan kun ei varmaankaan ole minun puhelimelleni kyseistä softaa. Voisin tietenkin ottaa pieneksi projektiksi tehdä sellaisen Java härpäkkeen, jolla siirto onnistuisi tai sitten alan vaan kiltistä käyttämään tämän Bloggerin omaa kuvasoftaa. Vaimo voi olla hieman eri mieltä, jos alan koodailemaan vielä iltaisinkin omia juttuja ihan muuten vaan.

Tästä päästäänkin itse asiaan (kaksoispiste - darn tätä näppistä) Kaikki olisi helpompaa, kun olisi oma serveri, jolloin olisi helppoa tehdä minkälaisia härpäkkeitä tahansa. Joten eikun pystyttämään. Saanhan täältä perusleiristä toisen koneen, jolle saan laitettua tietokannan kätevästi ja se saa hurrata käynnissä maailman tappiin asti.