Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

maanantaina, marraskuuta 07, 2005

Dalai's Selected News Flash

Aloitetaan päivä valikoiduilla uutisilla:
  • Ruotsin pankkiautomaateista loppuu rahat. Eivät uskalla enää kuljettaa rahoja, koska useita kuljetuksia on jo ryöstetty ammattimaisesti. Kuljettajien liitto vaatii poliisi saattueita suojaamaan kuljetuksia. Typerää ja eihän se edes ole mahdollista. Samalla vaivallahan poliisit kuljettaisivat itse ne rahat ja ottaisivat siitä palkan. Miksi kuljetusfirma ei voi itse palkata saattuetta? Ihan kuin poliiseilla olisi aikaa. Olisipa ruotsalaisilla Euro käytössä niin tulisivat Suomeen hakemaan automaateista rahaa, kun ryöstäjät eivät ole vielä viittineet siirtyä Suomeen. Ehkä sitten noiden poliisisaattuieden jälkeen.
  • Ruokohelvestä valmistetaan LSD:n kaltaista huumetta. Tämä menee kategoriaan puistokemistin erikoinen. Onhan mahdollista, että suomalaisetkin kasvit sivältävät kyseistä ainetta mitä ruokohelvestäkin uutetaan. Minua ihmetyttää kyllä suuresti, miten huumehörhöt ovat fiksua porukkaa, kun aina löytävät jotain uutta ainetta. Jokaisessa meissä asuu pieni kemisti ja luonnontieteilijä?
  • DVD-levyjen äänisuojaus. Eli uusiin DVD-soittimiin kovakoodataan ennalta kaikki yksilölliset äänileimat ja tulevat elokuvat? Lisäksi levyihin lisätään tunniste millä estettään laittomien kotikopioiden käyttö. Mikä on laiton kotikopio? *raaps* *raaps* vaan teillekin. Tämä on varmaan tahallinen väärin ymmärrys minun puoleltani.
Eiköhän tässä ollut tärkeimmät.