Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

tiistaina, tammikuuta 31, 2006

Project Release - Password Manager

Heh hee. Siinäpä olisi ensimmäinen julkinen versio Password Managerista. Ei sillä, että kukaan sitä käyttäisi paitsi minä. Onpahan varalta jaossa muillekin, jos välttämättä haluatte kokeilla. Toimii tällä hetkellä vain aika tuoreissa puhelimissa, mutta jos aikaa, innostusta ja tarvetta on voin tietenkin portata sen myös vanhemmille terminaaleille. Saas nähdä. Itse olen käyttänyt sitä noin viikon ja näyttää toimivan. Se on tietenkin viritetty minun omalle puhelimelleni Nokia 7710:lle, joten jos jotain kummallisuuksia löytyy niin kertoilkaa ihmeessä. Kokeilin sitä yleisimmillä uusilla puhelimilla ja näytti ainakin osaltaan toimivan niissä. Ja jos ei toimi niin vika on tietenkin puhelimessa ei ohjelmassa :)

3 Comments:

At 31 tammikuuta, 2006 13:14, Anonymous Anonyymi said...

Sattuu olemaan jo valmiiksi tehtaan valikoissa. :/

Saisko sen sijaan tilata lottonumerogeneraattorin.

 
At 01 helmikuuta, 2006 13:39, Blogger dalai said...

Lottonumerothan voi ottaa mistä vaan ;) Ei niitä tartte generoida. Voin antaa ilmaisen vinkin millä rivillä voittaa varmasti: 1,1,1,1,1,1,1.

Ihan näin mielenkiinnosta. Millä valmistajalla on kyseinen sovellus tehdasasennuksena? (Kuka on ollut niin viisas?) Tai yleensähän strategiana on jättää markkinarakoa kolmansille osapuolillekin. Tai sillä perustellaan, miksi mitään ei ole valmiina asennettuna.

 
At 03 helmikuuta, 2006 12:38, Anonymous Anonyymi said...

Ainakin Eriksonnissa K-sarjassa.

Lienee kotimainen perinteinen lottoaminen hakusessa. :)

Seittemän eriä numeroa. Kyllä ohjelmaan pitää keneraatioon jokin tarkistusalkorytmi viritellä, vaikko onko jo siihen valmis kikkare kirjastossa.
Sit tietysti lottorivimuisti ja tarkistus, nih. Varmasti niitäsit mainetta ja kauraa moisella ohjelmalla.

 

Lähetä kommentti

<< Home