Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

maanantaina, marraskuuta 27, 2006

MySpaces and Deep Insight

Tervetuloa minun matkaani jälkijunaan. Tutustuin viikonloppuna ensi kertaa elämässäni MySpace sivustoon, yhteisöön, mikä se nyt onkaan? Syy tähän oli, kun katsastin uutta Deep Insightin levyä heidän sivuiltaan. Ne ovat olleet alhaalla jonkin aikaa, kun niitä päivitetään ilmeisesti uuden levyn grafiikkoja vastaaviksi ja ne pointtasivat heidän myspaces sivustolle. Siellähän oli heidän singlensä New Day sekä biisin video linkattuna YouTubesta.

Syy siihen, että en ole myspaces sivustoon ennen tutustunut, on se että muistan vastaavan MSN yhteisösivuston, joka herättää yhä kylmiä väreitä monimutkaisuudellaan, tunnusviidakollaan ja Microsoftmaisuudellaan. Edes oman "yhteisön" sivuja en osannut käyttää. Huonot kokemukset kunniaan.

Tuosta huomaa hienosti miten huonot kokemukset ohjailevat käyttäytymistä myöhemmissäkin vaiheissa. Ihminen on oppiva olento? Tämän kaltainen oppiminen johtaa siihen, että pian nököttää kotona omassa nurkassa uskaltamatta tehdä mitään, koska jokaisesta asiasta saa joskus huonoja kokemuksia :). Täytyisi suorittaa myös käänteistä oppimista. Olkoon tämä hyvä muistutus itselle.

ps. En tiennytkään, että Deep Insightin Hurricane Season on ollut ykkösenä Suomen singlelistalla (Tähän sijoitukseen ei varmaan paljon vaadita :).

pss. MySpaces sivuston biisejä ei voi soittaa työkoneelta, YLLÄRI, joten täytyy tutkaille eri bändien sivuja kotoa käsin. Heilläkin on ihan ok tavaraa jaossa.