Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

maanantaina, tammikuuta 01, 2007

Hyvvee hyvvee

Hyvvee alkanutta vuotta! Tapanani ei ole tehdä uuden vuoden lupauksia. Tämä vuosi oli poikkeus sillä annoin yhden lupauksen. Arvatenkaan se ei ole kirjoitusvirheiden vähentäminen. Olen inhimillinen olento ja siten taipuvainen virheisiin. Uskokaa tai älkää?!

Lupasin vaihtaa saunan kiukaaseen kivet tänä vuonna (2007). Olen jo puolisen vuotta haikaillut sen toteuttamista, joten ajattelin vauhdittaa työn toteutuman todennäköisyyttä lupauksen antamalla. Onneksi on sentään vuosi aikaa, mutta luulen aktin toteutuvan vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Arvatkaapa toteutuuko? Aivan. Kuten jo huomaatte en ole vielä siirtynyt kvartaalitalouteen vaan hoitelen asioita puolivuosi jaksoilla.

Mikä kiukaan kivien vaihdossa on niin hankalaa? Se, että sen muistaa saunassa käydessään, koska löylyjen laatu ei tyydytä. Vaihto täytyisi toteuttaa heti, jotta se ei unohtuisi ja tulisi ylipäätään tehtyä. Luonto ei vain anna myöten hyökätä munasiltaan Bauhausiin kivejä ostamaan. Saunan ja hyvin nukutun yön jälkeen asia on hävinnyt totaalisesti mielestä tai laiskuus on hiipinyt kinnerjänteisiin.