Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

maanantaina, toukokuuta 11, 2009

YLE:n eurovaalikone avattu

YLE:n eurovaalikone on avattu. En tunne teemoja eurovaalien ympärillä, mutta kone kyselee tyhmiä asian tiimoilta. Yritän olla asioista jotain mieltä ja *pups* ehdokas pulahtaa piipusta ulos - siinä on in sekä out se on viksu vekotin*. Äänestämään mars. Onneksi asiat eivät näin yksinkertaisia ole. Vaalikoneisiin ei ole hirveästi luottamista. Kannattaa tutustua koneen antamien ehdokkaiden taustoihin huolella, jos aikoo heitä äänestää. Joskus voi tulla yllätyksiä, jos ei tiedä mitä asioita ehdokas ajaa oikeasti vaalikone/puoluejargonin lisäksi. Kerran ajattelin äänestää tyyppiä, joka ajoi ravirataa melkein takapihalle. Huh!

Onneksi eurovaalit ovat turvalliset vaalit. On ihan sama ketä äänestät, sillä hän ei saa siellä mitään aikaan, joten hän ei pysty tekemään suurta hallaa. Asiat etenevät omalla painollaan. Suuret vievät ja pienet vikisevät. Asiat menevät todella parempaan suuntaan. Kaarevia kurkkuja saa nykyään myydä myös EU-alueella. Ugh!

* Melkein tarkka lainaus lastenlaulusta. En muista tekijää, mutta jos se jää kaivelemaan mieltä niin käyn penkomassa noita lasten CD-levyjä ja etsin sanoittajan sieltä :D

Tunnisteet: