Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

tiistaina, lokakuuta 26, 2010

Dropbox & KDE

Nokian lopetettua Ovi Files palvelun, täytyi etsiä uusi verkkotallennus paikka. Monet ovat suositelleet Dropbox:a ja vihdoin tuli tarvetta sen käyttöönottoon.

Miksi Dropbox on mieleen? Kehujen mukaan se toimii melkein kaikilla käyttöjärjestelmillä sisältäen Linuxin. KDE:n käyttäjiä tietenkin sorretaan, mutta tässä on ohjeet miten Dropbox saadaan kulkemaan KDE:llä. Ei sitä ole kukaan viitsinyt integroida Dolphiniin, mutta eipä ole iso vaiva kopioida tauhkaa kyseiseen hakemistoon...

 Siinä se nyt möllöttää tyytyväisenä.

Asentaminen ja käyttö on helppoa kuin heinänteko - Drag and drop. Tieto kryptataan bonuksena automaattisesti tai ainakin pitää luottaa ylläpitäjän sanaan tässä asiassa. Aivan eri luokkaa kuin Unison, jota käytän USB-levylle varmuuskopioitaessa. Mikäli haluaisin kryptauksen Unisonin kanssa, joutuisin käyttämään eri ohjelmaa siihen. Onneksi scriptit on keksitty helpottamaan työtä ja muistitaakkaa. RSync on vielä asia erikseen.

Saapa nähdä paljonko Dropbox hidastaa konetta, koska on näin hidas kone. Levyä luetaan jatkuvasti, mutta Dropboxin tappo ei auttanut tähän vaivaan. Prosessien mukaan mitään kummaa ei ole menossa, mutta silti jatkuva rätinä häiritsee. Ehkä se on tämän selaimen syytä? Palataan asiaan, jos aihetta on...

[Update]: Dropbox ei hidasta konetta yhtään.

PS: Anteeksi etten ottanut keneltäkään tutulta kutsua Dropboxiin ja täten auttanut tilaongelmissa. Kaikille tasapuolinen ratkaisu. Tästä linkistä voi rekisteröityä palveluun ja näin lahjoittaa minulle lisää tilaa. Kiitos!

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 26 lokakuuta, 2010 23:28, Anonymous tsk said...

"PS: Anteeksi etten ottanut keneltäkään tutulta kutsua Dropboxiin ja täten auttanut tilaongelmissa."

Ois kannattannut vain käyttää (Esim. mun refeä)..oisit saanut samassa itekkin lisää tillaa :-/

 
At 27 lokakuuta, 2010 10:59, Blogger dalai said...

Ei vaan jaksanut alkaa etsimään noita linkkejä :D...

 

Lähetä kommentti

<< Home