Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

keskiviikkona, joulukuuta 21, 2005

Talvipäivänseisaus

Tänään on talvipäivänseisaus. Tästä päivästä eteenpäin olemme jo voiton puolella. Aurinko näyttäytyy taas hitusen pidempään kuin eilen.

Sää on ollut "kaamoksesta" huolimatta todella hieno. Puut on puettu lumivaippaan ja pakkasta on juuri sopivasti. Mieli on palanut kovasti metsään kiertelemään. Ärsyttää suunnattomasti, ettei ole kerinnyt luontoon ottamaan "hienoja" talvikuvia. Siis itse luonto on hieno, mutta ei minun ottama kuva siitä. Ei luontoa voi syyttää kuvaajan huonoudesta.
Se on todella harvinaista, että niitä voi ottaa täälläkin. Yleensä tällaisia kelejä on täällä tammikuussa yksi tai kaksi päivää, mutta nyt on ollut jo reilun viikon. Täytyisi varmaan reklamoida työnantajalle kiireestä sekä joululle toisesta kiireestä. Jälkimmäinen on kyllä itseaiheutettua. Sitä paitsi valo ei riitä enää töiden jälkeen kuvaamiseen, joten unohdetaan toinen syy. Toivotaan tammikuulle lisää tällaisia kelejä, jotta pääsee vähän tuulettumaan. Vähänkö hiertää katsella hienoja maisemia bussin tai auton kyydistä.