Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

keskiviikkona, helmikuuta 01, 2006

Kuuma veri on kuumaa

No voihan hyvät hyssykät! Kylläpä on kahdesta kuvasta syntynyt kunnon hässäkkä. Se minua tässä vaan ihmetyttää, kun Euroopassa on julkaistu kaksi kuvaa Muhammedista, joka muuten oli ihminen, puolet muslimeista on boikotoimassa kaikkia eurooppalaisia ja varmaan kohta tappamassa. Ei hyvää päivää! Eihän mekään boikotoida heitä vaikka piirtäisivät mitä kuvia tahansa ja polttaisivat lippuja tms. Tuossakin Hesarin kuvassa on vaikka mitä piirroksia ja veikkaan etteivät ole edes pahimmasta päästä. Eikä me olla milläsäkään. Voisivathan he vastavedoksi piirtää kaksi kuvaa vaikka Jesajasta niin oltaisiin tasoissa. Omaksi turmiokseen he sen tekisivät, joten mitä se meitä liikuttaisi.

On tämä kummallinen maailma. Miksi meidän pitäisi antaa heille periksi? Heitä ei saa kritisoida, mutta meitä saa? Onhan herkkyys päässyt omalle tasolleen. He taitavat käyttää tilannetta vain tekosyynä omien tarkoitusperiensä ajamiseen. Ne ovat !"##¤% (sensuroidaan edes osa fanatismista pois). Ja mehän annetaan narua ja nöyristellään heitä. Boikotointihan maksaa meille 100 000Eur päivässä ja vaarantaa meidän kansalaisia (miksi he edes ovat siellä vaarantumassa?). Kyllä talousasiat on ykköstason prioriteetillä. Minun mielestä tehkööt itse juustonsa, jos ovat siinä kerran niin hyviä. Myydään me muualle tai ollaan myymättä. No jos puhutaan asiasta oikeasti, ehkä me kuitenkin yritämme näyttää tässä asiassa esimerkkiä miten tulisi toimia ja salaa toivomme, että he tekisivät jatkossa samoin. Näinhän sitä viisasti toimitaan, mutta joskus sellainen ottaa hermoon.

Kyllä tämä meidän tasa-arvo ihmetyttää. Annetaa heille periksi, mutta meiltä viedään koko ajan. Koulussa ei saa esittää edes jouluevankeliumia, jos oppilaana on edes yksi muslimi. Onko se tasa-arvoa ja eriarvoisuuden kunnioittamista? Ei ole. Kaikki muut toimivat silloin yhden ehdoilla ja olisivat tällöin eriarvoisesssa asemassa. SWAT-analyysin paikka :). Ajatellaanpa esimerkiksi vaikka näin. Minä perustan uskonnon, jossa syöminen on mitä suurin synti. Kun laitan lapsen kouluun, ei siellä kukaan saa syödä. Täytyyhän minun lapsen uskontoa kunnioittaa. Tämä on Suomen malli kyseisissä asioissa. Joskus asioita täytyisi pitää perspektiivissä eikä persetiivissä.

Disclaimer:
Hyi hyi minua, mutta tällainen ottaa hermoon vaikka en kovin suvaitsevasti asiaa ilmaissutkaan. Ei minulla muslimeja vastaan ole mitään, kritisoin lähinnä meidän toimintatapojamme.

ps. Tulikohan tässä kaikki sanat jo listattua, että tartun johonkin filtteriin (Muhammed, muslimi ja tappaa). Lisätään vielä muutama Nuclear Weapon...