Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

tiistaina, lokakuuta 03, 2006

Löylykuningas 2006

Tapasin löylykuninkaan Nokian Edenissä käydessäni. Olen kuullut legendoja kyseisistä tyypeista koskaan heitä tapaamatta. Tällä kertaa onni oli myöten ja tapasin sellaisen. En ole kuitenkaan varma oliko se onni vai ei?

Löylykuningas on sellainen tyyppi joka nakkaa sangollisen löylyä kiukaalle, katselee aktin jälkeen ympärilleen - kuka on kuningas ja poistuu ripeästi paikalta "voiton" saatuaan. Voi dorka! Tämäkin tyyppi, joka oli kasvoiltaan hamsterin näköinen, vartaloltaan lyhyt ja pönäkkä ja alkavaa kaljuuntumista oli havaittavissa, nakkasi puoli sangollista löylyä kiukaalle yhteen putkeen. Kylpylässä oli vähän ihmisiä ja sankko oli normaalia suurempi, joten kiukaasta lähti ytyä. Aluksi en ollenkaan tajunnut tilannetta, oli nimittäin juttu kesken. Tilanteen tajuttuani huomasin vain löylykuninkaan voittajan ilmeen ja saman tien hänen poistuvan. Minulta jäi leuka ammolleen enkä ehtinyt kommentoida yhtään. Että olisi tehnyt mieli. Ensi kerralla täytyy olla skarpimpi. Nythän minulla on asiasta kokemusta jotta ehdin reagoida nopeammin. He ovat sellaisia tyyppejä joille on pakko kommentoida. Pätisivät omassa saunassa ihan rauhassa tai kestäisivät edes omien tekojensa seuraukset.

Kyllä yleisessä saunassa on mukavaa...

ps. Mikä on television epäonnistunein formaattisarja? Viime lauantainan alkanut Pokerimestari 2006 (laittaisin tähän linkin ohjelmaan, mutta MTV3:lla on niin huonot sivut, jotta linkin saisi helposti irti). Ohjelman juontajana häärii maailman huonoin juontaja Tomi Tuominen. Miten kaiken voi näin hyvin pilata? Pokeriohjelmat ovat yleensä hyvin viihdyttäviä, mutta tämä on jo aivan säälittävä. Paras pokeriohjelma on/oli tietenkin Diggarilta tullut Poker Million.

1 Comments:

At 03 lokakuuta, 2006 16:41, Blogger Bobi said...

Täältä taas tulee ääni Subtv:n "World Poker Tour" - ohjelmalle.

Ja tuollaiset löytyhamsterit pitäisi oikeasti sitoa kattoon ja heitttää sitten löylyä ja katsella ilmeitä..jo rupeaisi hymy hyytymään. Anteeksi raju vertauskuva, mutta olen itse joskus pienenä kohdannut vastaavia tapauksia..

 

Lähetä kommentti

<< Home