Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

torstaina, syyskuuta 14, 2006

Kuinka hommat mokataan

Muutamia esimerkkejä kuinka asioita voi mokata hyvin:
  • Blogger beta: Uutta beettaa varten pitää luoda uusi blogi. Sen voi luoda vain Bloggerin omalle serverille. Kuten aiemminkin on jo todettu, sen voi myöhemmin mergetä vanhaan blogiin. Arvatenkin mergen voi toteuttaa Blogspotissa hostattuun blogiin eikä toisin päin. Google Google on voittanut taas. Arvatkaapa haluanko kokeilla beettaa? En tietenkään. Siinä olisi ollut ihan kivoja featureja joita olisin halunnut käyttää, mutta minkäs teet...
  • Ville Tiisanojan doping kohu. On siinä urheilupomoilla selittelemistä, miksi näin tehtiin. Ville tuli ja luki paperin, joka oli valmiiksi kirjoitettu pomojen tahoilta ja lähti pois. All done ja sitten vasta alkoi likaisen pyykin pesu, kun syyn vierittäminen Villen niskoille ei onnistunutkaan.
  • EU on vitsi nyt muutenkin. Esimerkiksi tämä [via Kaleva].
  • Katso edellinen postaus lennonjohtajista.
  • MTV fiiiinlaaand on mokannut täydellisesti itsensä. Tässä kohden tulee väkisin mieleen Kummelin vitsi - kaikki nauraa sulle. Linkkiä en voi tarjoilla, koska se oli jo poistettu YouTubesta. Tuleeko sieltä enää edes musiikkia. Ei sillä, että edes kiinnostaisi, mutta kun sieltä tulee jotain ihme uusinnan uusinnan uusinnan uusintaa. En kyllä ihmettele yhtään, eihän niillä kannata soitta yhtään biisiä, kun se tietää vain tappioita heille. Muille MTV:n alueille tehdyt ohjelmat eivät taasen maksa heille yhtään mitään. Niistä on kaikki kulut jo saatu peitettyä. Kyllä niille suomijunteille nämä ohjelmat passaa. Miksi he eivät lopettaneet koko kanavaa samalla?
  • Finnairin lentoemojen pyöräytys. Mahtava mediatempaus. Nehän vasta irtisanoivat emojaan ja aikoivat korvata heidät aasialaisilla. Nyt he sitten haluavat palkata heidät takaisin 30% pienemmällä palkalla juuri Aasian reiteille. Mikäli satut olemaan määräaikainen ja haluat vakkariksi, palkkasi putoaa 30%. Esim. 2000Eur palkasta 30% on 600 Euroa.
  • Telakoista ei tarvitse edes puhua.
  • Saati Karpelan saavutuksista. By the way: Miten voi jollain ministerillä olla noin huonot sivut ja vielä kulttuuriministerillä?
  • Suomen ulkopolitiikka. Rähmällään joka suuntaan.
No jokohan tuossa olisi tarpeeksi itsensä toistoa. Lisää joku toinen kerta. Olette varmaan jo huomanneet etten osaa kuin valittaa.