Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

perjantaina, tammikuuta 12, 2007

Tänään ei valiteta

Olisin nillittänyt eräästä bussikuskista, mutta en jaksa. Eilen avauduin hänelle jo puoli lausetta kunnesa annoin asian olla. Miksi räyhätä vanhalle ihmiselle? Samaa saa itsekin vastaan, kun on vanha, joten parempi olla avautumatta. Vanhana voi ajatella, että kyllä nuoriso on muuttunut ja ei meidän aikana. Kapina ja vastanympärys ovat toisiaan kumoavia voimia.

Tänään oli kiva tulla töihin, kun oli pikku pakkanen ja tähden loistivat taivaalla. Vielä kun taivaalla olisi ollut revontulia. Paitsi, että ei niitä aamuisin ole.

Lumisateet siirtyivät taas päivän eteenpäin. Toissa päivänä jotkut ennustukset näyttivät niitä eiliselle ja eilen tälle päivälle, mutta nykyinen tilanne näyttää niitä huomiselle. Kyllä se siitä.

Itselle muistutus. Yhteen vain erikseen? [Nykyajan kielenopas]. Maarit tykkää. Englanti on paljon helpompaa. En ole siinäkään mestari, mutta siinä on vähemmän muistamista eikä yhdyssanoja. Tuleeko yhdyssana yhteen vai erikseen? Pakko tulla yhteen, koska sana tarkoittaa yhdyssanaa.