Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

maanantaina, toukokuuta 14, 2007

Linkit talteen Del.icio.us

Olen monesti ajatellut ottaa Del.icio.us:n käyttöön linkkien tallentamista varten koskaan jaksamatta. Tänään meni hermot siihen, että linkkejä on monella koneella sikin sokin.Tein vihdoin tunnarit tuonne ja lisäsin kokeeksi pari linkkiä. Minun aivan mahtavat linkit ovat tässä. Ei niitä vielä montaa ole, mutta eiköhän niitä kerry ajan mittaan. On kiva, että ne ovat tallessa vaikkakin miten sattuu poekettain, kunhan ovat yhdessä paikassa ja helposti saatavilla. Linux-kone täytyisi jyrätä, mutta sitä ei viitsi tehdä, kun linkit yms. tauhka menevät hukkaan. Jos tätä paikkaa viitsisi päivitellä, kone tulisi päivitettyä joku päivä. Tai ainakin yksi tekosyy olisi vähemmän.

Palveluun en ole tutustunut kovin hyvin, koska tarvitsen sitä vain linkkien tallentamiseen. Varmaan parempiakin palveluja on, mutta laiskana ihmisenä en jaksanut tutustua asioihin /palveluihin tämän paremmin, joten näillä mennään.

Yllätys yllätys tässä voi sosialisoitua (minä niin rakastan tätä sanaan ja konseptia), joten jos on kiinnostusta niin verkotutaan Web 2.0-hengessä my ass. Saapa nähdä tuleeko tätä käytettyä? Onneksi käyttöä ei ole tehty liian monimutkaiseksi vaan linkit saa lisättyä yhdellä klikkauksella, joten löisin rahat käytön puolesta. Jou jou zägä wägä vou vou.

Tunnisteet:

1 Comments:

At 29 toukokuuta, 2016 16:34, Anonymous Anonyymi said...

www.talteen.com on toiminut hyvin. Toivoo lahjoituksia kerran vuodessa kulujen peittoon.

 

Lähetä kommentti

<< Home