Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

maanantaina, huhtikuuta 30, 2007

Numeroiden valossa

Pisin?
  1. Ei vienyt kuin 7kk kunnes sain ensimmäisen osuman syöttämääni seteliin EuroBillTrackeri:ssä, jossa jäljitetään seteleiden kulkua ympäri Euroopan. Osuman saanut seteli on tylsästi syötetty Porissa ulkomaiden sijaan. Tyhjästä päästä se köyhäkin nousee?
  2. KELA laski tuloni 1000 Eur/kk suuremmiksi kuin todellisuudessa, kun lasketettiin tukia Maapolle, jolloin minun tuloni laskevat saatua tukiosuutta. Kun KELA laskee tukia minulle, jolloin suuremmilla tuloilla saisi suuremman tukiosuuden, se katsoo tuloni tällöin noin 100 Eur pienemmiksi mitä palkkakuitissa lukee. Täten tuloni poikkeavat 1100 Eur/kk ensiksi lasketusta. Tämä tuntuu epäreilulta, mutta sellainen se elämä on. En valittaisi mikäli todelliset tuloni olisivat 1000 Eur/kk korkeammat kuin ovatkaan. On hauska todeta kerta toisensa jälkeen, miten KELA laskee tukia itselleen edullisimmalla tavalla. Huuhtaselle terveisiä! Tuet ovat lasketut muutaman kuukauden päästä toisistaan ja tuloni ovat pysyneet samana. Ahdistaa se vanhallakin, kun nuorta jaksaa?
  3. Tänään olisi tehnyt mieli donitsia (1333 kj). Tiedätte sellaiset vaaleanpunaiset strösselillä päällystetyt Arnold'sin donitsit. Ne ovat oikeasti herkullisen näköisiä. Mikäli olisin syönyt kyseisen tekeleen, se ei olisi maistunut näkönsä vertaiselta, joten tyydyin omenaan. Kateellisen panettelua? Ensimmäistä kertaa elämässä piti taistella hedelmän puolesta. Yleensä valinta on selvä, mutta näköjään kunnon räkädonitsi pistää meikäläisen lujille. Kummallista, en olisi odottanut näin käyvän. Tyhjästä mahasta lähtee lento?
Jokoha tässä oli vapun kunniaksi?

Maaritin epilogi: Kallesta tuli tänään tosimies: Hän osti Adalle "keijupuvun" ihan omin päin.

Tunnisteet: