Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

maanantaina, maaliskuuta 27, 2006

Taitaa ottaa jäppisellä kaaliin

Sympatiseeraan täysillä kyseistä tyyppiä. Jälkeenpäin voisi ajatella - Kunpa olisin jättänyt tämän pelaamatta taikka sitä taikka tätä. Itselläni ottaisi hermoon aika tavalla, mutta onneksi en ole eläessäni koskenut kyseisiin systeemeihin. Syystäkin, ei hermot tuollaista kestäisi.

Olen lotonnut poikkeuksellisesti tänä keväänä. Oikeammin olen ostanut Mynthon-rasioita kurkkukipuun ja joissa on ollut porukkalotto. Täytyy myöntää, että en ole ainoatakaan riviä jaksanut tarkistaa. Kertakaikkisesti olen liian laiska lottoamaan vaikka joku tekisi sen puolestani.

Kerran luin jostain lehdestä tutkimuksen jossa oli vertailtu ns. Hannu Hanhen ja Aku Ankan tyylisiä ihmisiä. Tutkimuksessa lehtiin oli sijoitettu esim. lauseita - soita tähän numeroon niin saat miljoonan. Tutkimuksen mukaan Aku Ankat eivät huomanneet näitä täkyjä lehdistä, mutta Hannu Hanhet huomasivat. Tämän perusteella kuulun Aku Ankkoihin. Tai sitten olen Hannu Hanhi ja jätin tietoisesti numerot tarkastamatta, koska tiesin kuponkien olevan voitottomia. So the story goes. Toivon niin todellakin...