Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

maanantaina, elokuuta 14, 2006

Smoke Gets in Your Eyes

Kuten The Plattersin veisun nimi kertoo, 50-luvulla savu meni silmiin. 2000-luvulla savu menee keuhkoihin ainakin täällä Tampereella. Tamperelaiset ovat varmaan ylpeitä, kun he ovat päässeet tapahtumien polttopisteeseen - savua ajelehtii sumuna jopa täällä periferiassa. Se haisi jo eilen, mutta se ei ollut tällaista savusumua, eikä haitannut läheskään näin paljoa. Ei hjuva, koska henki ei oikein kulje. Eipä auta kuin odotella savun hälvenemistä.

Ilmeisesti bussi oli ajanut savun voimasta metsään, koska sitä ei näkynyt eikä kuulunut, joten jouduin kurvaamaan keskustan kautta töihin. Matka kesti vaivaiset 1h 10min, kun normaali matkan kesto on alle puoli tuntia. Hienoa. Olin ihan fiiliksissä. Olisin ymmärtänyt tilanteen, mikäli bussit olisivat pullistelleet opiskelijoita, mutta heitä istui bussissa vain kolme kappaletta. Matkustin sentään kahdella bussilla. Tämä ei selitä pussin myöhästymistä.

Itseasiassa en tiedä tuliko bussi ollenkaan, sillä en jäänyt odottelemaan uutta myöhästymisennätystä. Arvaan, että ajattelette - bussit tulivat uuden aikataulun mukaan ja jätkä missas. Onneksi tämä eipä pidä paikkaansa. Aikataulut eivät ole muuttuneet miksikään vain muutama koululaisille sopiva vuoro lisätään normaalien vuorojen väliin, ettäs tiedätte. You weak souls!

Asiasta toiseen. Viikonloppuna kävin kahdesti mustikassa. Molemmilla kerrroilla minulla oli kovat kaulassa samoin kuin edellisella kalareissulla. Täytyyhän suomalaisen miehen pitää huoli, että näyttää hjuvaltä myös metsässä. Eihä sitä parane ihan junttina tonttuilla, jos vaikka törmäisi ruotsalaisiin siellä? Huvittavinta tässä on se, että en millään viitsi laitaa kauluspaitaa töihin, mutta metsään kyllä. Prioriteetit kunniaan...