Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

tiistaina, lokakuuta 24, 2006

In Memorial: The Office

Ote kapteenin lokikirjasta: "Tänään olen toiseksi viimeistä päivää töissä tässä toimistossa. Näitä päiviä kertyi yli neljä vuotta." Ote tarkoittaa sitä, että ylihuomenna aloitamme uudelleen likaiselta pöydältä, mutta uudessa osoitteessa. Toimistomme siirretään uusiin tiloihin näistä vanhoista iki-ihanista ja homeisista tiloista.

Vanhaa toimistoa jää kaipaamaan joukko nuhaisia ja allergisia kanssaihmisiä vaikka virallisesti on todettu ettet kanna mainittua tautia. Anteeksi epäilymme! Tuleva menetyksen suru on se lähde mistä ne kumpuavat. Kaipaamme myös saunatiloja, uima-allasta ja varsinkin punttisalia joita ei ole tarjolla uudessa ruumiissamme. Tulemme muistelemaan sinua lämmöllä kylminä talviaamuina simuloiduissa saunaolosuhteissamme.

Jäämme vähemmän kaipaamaan oikuttelevia hissejä, hilseileviä seiniä, tukkoisia ja haisevia viemäreitä ja alati palavia sulakkeita. Emme myöskään kaipaa toimivaa ilmastointia talvella, emmekä toimimatonta ilmastointia kesällä. Muistamme pelolla myös sinun paksuja arkistointiholvejasi, pimeitä käytäviäsi ja avautumattomia oviasi.

Ajauduimme tilanteeseen ennalta arvattavasti ja tunnetulla aikataululla. Silti äkillinen poismenosi nostatti kasvoillemme avoisen hymyn. Toivottavasti jäänteesi lannoittavat maan hyvin sillä rakennetaanhan paikallesi ainakin viisi hyvin tuottavaa kerrostaloa. Näin luontainen kiertokulku pääsee etenemään eikä elämä pysähdy vaan tulemme näkemään uuden orastavan nousun ja kiittämään yhteen ääneen uutta elämän järjestystä, jonka olet meille lahjoittanut itsesi uhraten.

Sinua kunnioittaen
Albert J Svänbeck a.ka. Dalai a.k.a Kirsuli a.ka. ...

1 Comments:

At 24 lokakuuta, 2006 20:33, Blogger Bobi said...

Niin herkkää, mutta myös niin brutaalia. Olen sanaton (jälleen) kirjallisesta lahjakkuudestasi..oikeasti taidolla tehty postaus!

 

Lähetä kommentti

<< Home