Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

keskiviikkona, marraskuuta 01, 2006

Lunta tupaan

Huhhei! Näillä leveysasteilla joutuu harvoin kaivamaan itseään ulos kotopesästään. Etuovesta ei aamulla päässyt ulos, kuten kuva jo osoittaakin. Onneksi back door oli turvassa eikä tarvinnut hyppiä ikkunasta.

Naapurit joutuivat kaivamaan autoja ulos hangesta, mikä on myös perin harvinaista näillä seuduilla, joten päätin oven raivauksen jälkeen jatkaa matkaa bussilla.

Träää! Huono ratkaisu. Paras ratkaisu olisi ollut mennä sisälle ja vetää peitto korville vielä pariksi tunniksi. Ensinnäkin ruuhkat ylettyivät bussipysäkille asti. En ole ennen sellaisia ruuhkia nähnyt. Toisena bussi jumittui sitä seuraavalle bussipysäkille, eikä sitä saatu irti edes kaivurin avustuksella. Seuraava bussi tuli ja siihen piti ahtaa kaksi bussillista porukkaa. Onneksi tunnelma oli ainakin katossa kaikilla ja ihan hyvin sitä porukkaa näkyy mahtuvan yhteen bussiin, kun on oikein tarvis. Loppujen lopuksi lähdin läpsyttelemään ruuhkan jaloista ja olin töissä ennen kuin bussi ehti työpaikan kohdille. Ikkunasta näkyy viisi rekkaa jotka ovat jumiutuneet tielle. Hjuuvaa.

Matkalla ehdin jo ajatella auton olevan parempi valinta tänään, mutta työhin tullessa huomasin ratkaisuni olevan hiukan parempi. Autoja ei saa parkkipaikalle, koska se on niin täynnä lunta. Tuossa niitä yritetään hinailla ja kaivaa ylös ihan silmien alla.