Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

lauantaina, tammikuuta 13, 2007

FeedBurner

Lisäsin blogin feedin kokeeksi FeedBurneriin. Tiedän, että feedeillä ei ole yhtään lukijaa, mutta ihan uteliaisuuttani. Pidän statistiikasta ja on kiva kokeilla miten eri variaatiot feedin käytöstä näkyvät tilastoissa. Luultavasti klikkailen feediä itse eri palveluiden/ohjelmien kautta ja katson miten ne raportoituvat :). On minulla elämä ihan oikeasti.

Itseasiassa FeedBurner menee kovasti tuonne Yhdysvaltojen suuntaan ja siellä käytettäviin palveluihin sekä huitaisee läheltä Web 2.0 konseptia. Tämän vuoksi kenellekään ei ole mitään hyötyä ylimääräisestä ikonista tuolla rompeosiossa. Samapa sille sillä sainpahan samalla siivota sieltä muutaman romppeen pois.

[Update]: FeedBurnerilla saa Atom-syötteen muutettua RSS-syötteeksi. Näin pääsee eroon Atom-syötteen ongelmista. Bloggerin tarjoama RSS-syöte ei toimi minulla eikä heidän tarjoama Atom-syöte toimi puhelimessa (Nokia E70 ei tue Atom-syötettä). Vaihdettuani syöteen RSS:ksi alkoi syöte toimimaan myös puhelimessa. Hienoa! Ei sillä, että lukisin omaa blogia puhelimella, mutta tarjoan mahdollisuutta muile :D. Syötteitä on kiva lukea esim. bussimatkalla.

Tunnisteet: ,