Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

torstaina, marraskuuta 15, 2007

Jääkiekkomuseo

Käytiin poekasten kanssa hakemassa tulevaisuudelle uutta suuntaa jääkiekkomuseosta. Yllättävän pieneen soppeen se mahtui. Ainoa asia jonka muistan sieltä on vuoden xx Parkhurst jääkiekkokortti ensimmäisestä suomalaisesta NHL-pelaajasta. Kortilla voi olla aika paljon arvoa. Hienoa, että se on saatu talteen.

Museo sijaitsee Tampereella Tampellan alueella Vapriikin tiloissa. Siellä oli muitakin museoita/näyttelyjä ainakin viisi kappaletta. Tästä huolimatta iltasella kuuden jälkeen olimme ainoat asiakkaat kyseisissä osioissa. Huvittavaa kyllä jokaisella osiolla oli oma vartija ja tämän lisäksi yleisiä vahtimestareita sekä lipunmyyjiä oli paikalla. Homma taitaa olla hyvä nakkisuoja, koska asiakkaita ei näkynyt paikalla. Tylsäähän tuollaisessa hommassa tulisi, mutta minkäs teet. Miehen (tässä tapauksessa naisen) on tehtävä mitä miehen on tehtävä. Pointsit kaupungille ylenmääräisen työvoiman palkkaamisesta. Kai heilläkin on oikea kaupungintoimi päivällä ja iltaisin piipahtavat Vapriikissa. Työntekijät olivat sen näköisiä, että eivät ole tilapäistyövoimaa. Tämähän oli kuin olisi käynyt ulkomailla konsanaan.

Nähtävää riitti eikä lippukaan maksanut maltaita, joten voinen suositella paikkaa pieneksi iltareissuksi pl. pienten lasten kanssa. Kahvila oli rauhallinen eikä kiirettä ollut, joten tunnelma oli suotuisa kahvilassa istuskeluun. Siellä voisi tehdä jopa töitä sillä sen verran rauhallinen eli tyhjä paikka oli.

PS: Kuvassa on alkuperäinen Kanada-malja.

Tunnisteet: