Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

tiistaina, lokakuuta 21, 2008

Varusteiden lainauspalvelu

Heikki vinkkasi verkossa toimivasta lainauspalvelusta Kuinoma, jossa ihmiset lainaavat toisilleen omia tavaroita pientä korvausta vastaan. Mikäli tarvitset esim. retkeilyvarusteita etkä halua ostaa harvemmin tarvittuja varusteita itselle, kannatta käydä kurkkaamassa. Jollakulla on kuitenkin vastaava varuste roikkumassa nurkassa käyttämättömänä. Ekologia kunniaan - lainaa, älä osta uutta!

Palvelussa ei ole vielä hirveästi käyttäjiä, joten koko Suomen kattavaa varustelistaa ei ole. Tärkeimmät varusteet löytyvät vaikka ei juuri omalta paikkakunnalta. Toisaalta kusti polkee, joten varusteet saa kauempaakin käsiin. Tiedä sitten vuokrauksen kannattavuudesta tämän jälkeen suhteessa kaupallisiin palveluihin. Näitäkin on niin harvassa, että vaikea mennä arvostelemaan suuntaan tai toiseen.

Palvelu ei ota komissiota välittämistään vuokrista, joten vaikuttaa reilulta - ei turhaa rahastusta. Käyttöehdoissa korostettiin palvelun turvallisuutta jne., joten olettaisin tuotteita myös palautetun lainauksen jälkeen.

Täytyy laittaa jokin vempele palveluun, jotta kokemuksia kertyy. Mikäli palvelu tuntuu hyvältä ja tarpeelliselta, voisin lisäillä muutakin sälää jota tuolla kaapin perukoilla makaa. Turhaan keräävät pölyä.

Tunnisteet: