Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

keskiviikkona, elokuuta 19, 2009

Melusaastetta

158/365
Kuulokkeet korville kiitos!

Tänä kesänä olen kiinnittänyt huomiota kännykästä lähtevään melusaasteeseen. Tarkoitan tällä sitä, että teinit ja hieman nuoremmat kuuntelevat musiikkia kännykän kaiuttimen kautta. Törmään tähän melkein päivittäin, kun pyöräilen kouluun meneviä teinejä vastaan. Aluksi alkaa kuulua diskanttivoittoinen rätinä ja perästä saapuu joukko pyöräilijöitä.

Se tuossa ärsyttää, että kännykän kaiuttimen äänenlaatu on sairaan huono. Täpöllä popittaessa se kuulostaa aivan täydeltä sonnalta ja ihmettelen miten joku sietää sellaista? Aikanaan Ghetto Blasterissa oli aivan erilainen ääni verrattuna milli kertaa milli kännykän kaiuttimeen. Ei sekään mairitteleva ollut, kasetteja kun pyöriteltiin.

Toivon a) parempaa äänenlaatua kännykän kaiuttimeen b) pitäkää hyvät ihmiset ne kännykän soittimet kiinni tai kuulokkeita paikoillaan.

Yllä on kuva kuulokkeista, jos niiden tunnistaminen tuottaa vaikeuksia. Niitä voi ostaa esim. Verkkokauppa.com:sta ja ne toimitetaan haluttaessa kotiovelle saakka ;)

PS: Bitti, bit, binääri och unaari...

Tunnisteet: , ,

2 Comments:

At 02 syyskuuta, 2009 10:01, Anonymous Tomi said...

"Tarkoitan tällä sitä, että teinit ja hieman nuoremmat kuuntelevat musiikkia kännykän kaiuttimen kautta. "

Itsekkin olen törmäillyt vastaaviin tapauksiin..ja tuo on oikeasti niin säälittävän kuuloista kun yrittävät popittaa täysillä kaiuttimet rätisten :)

 
At 02 syyskuuta, 2009 17:43, Blogger dalai said...

Kyllä siinä Children of Bodom saa uuden sävyn :)...

 

Lähetä kommentti

<< Home