Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

maanantaina, syyskuuta 07, 2009

Spotify tulossa S60:lle

Spotify julkaisi videon S60 mobiilisoittimestaan todistaen, että S60 versio soittimesta on pian valmis. Olen kovasti odotellut kyseistä sovellusta, mutta sivuja selaillessa kävi ilmi, että mobiiliversio on tarjolla vain premium tilaajille. Se siitä sitten. En ole valmis maksamaan 10 Eur kuussa siitä, että saan tyhjentää puhelimen akun 3G:llä. Premium palvelu ei mielestäni tuota Suomessa paljon muuta lisäarvoa sinänsä erittäin mainiolle soittimelle. Mainio siksi, että ui on hyvä, nopea ja mikä parasta toimii myös Linuxissa...

Nokia Comes with Music on hyvä vastaveto tähän, koska käyttäjä saa pitää lataamansa musiikin, jolloin musiikkia pääsee kuluttamaan paljon laajemmin. Jäykkä ja rajoittunut soitin jne. pilaa kuitenkin koko palvelun. Toivottavasti saavat tuonkin vireeseen, jotta kilpailu voisi laskea hieman hintoja ja laajentaa tarjontaa.

Tunnisteet:

2 Comments:

At 07 syyskuuta, 2009 22:37, Anonymous Tomi said...

"Myös Spotifyn S60-versiossa tulee olemaan mukana kaikki tutut ominaisuudet, kuten omat soittolistat kappaleiden lisäämismahdollisuudella, hakutoiminto, soittolistojen synkronointi tietokoneversion kanssa sekä musiikin tallennusmahdollisuus offline-käyttöä varten. "

http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2009/09/07/spotify_pian_myos_nokian_s60_puhelimille_katso_esittelyvideo

Eli ei tarvi käyttää 3G:tä välttämättä -> akku kestää pitempään. iPhone-versiossahan on samanlainen offline-moodi, jolloin saat ladattua kappaleita puhelimen muistiin.

 
At 09 syyskuuta, 2009 08:24, Blogger dalai said...

Juh, katsoin saman videon, mutta Spotifyn ideahan on olla rajoittamatta musiikkia. Nuo soittolistat tahtovat olla niin isoja, että niiden pitäminen täysin offlinessa on mahdotonta. Toisaalta reissuja varten voisi tallentaa muutaman offline kirjastonkin hätävaraksi.

On hyvä asia, jos Nokian FM Radio toimii Spotifyn kautta niin sillon listoja voi kuunnella myös autossa auton oman soittimen kautta. Tällöin ei välttämättä tarvitse omistaa fyysistä kopiota kappaleesta ja voi silti soittaa sen tuolta offline kirjastosta --> Ei tarvitse polttaa mp3:sta CD:lle. Säästyyhän tuossakin vaivaa...

 

Lähetä kommentti

<< Home