Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

perjantaina, helmikuuta 18, 2011

Nokia Bubles

Nokia Bubles on päivittynyt. Olen käyttänyt ohjelmaa parin viikon ajan ja ollut tyytyväinen. Nokian älypuhelimissa on aina ollut ongelmana, että ne eivät ole kyenneet näyttämään viestin lähettäjää tai soittajaa suoraa ruudulla vaan siinä lukee 1 puhelu vastaanotettu. Nokia Bubles korjaa tämän asian. Klikkaamalla vastaamattoman puhelun kuplaa näkee välittömästi soittajan. Mikäli vastaamattomaan puheluun ei halua reagoida, kuplan voi jättää ajelehtimaan ruudulle. Näin se toimii muistutuksena hajamieliselle ihmiselle, että muistapa soittaa takaisin. Aikaisemmin indikaatio katosi, koska soitto tai logi UI piti aukaista, jotta näki kuka soitti.

Sama parannus tulee viesteihin kupla-sovelluksen mukana. Lisäksi kupliin saa kolme tärkeintä kontaktia, joten heille pääsee soittamaan tai viestaamaan kuplaa raahaamalla. Näitä olen käyttänyt eniten taskulampun lisäksi. Katsokaa alla oleva demovideo asiasta, jotta konsepti selvenee.



Nokia Bubles helpottaa puhelimen käyttöä ja on ihan siistin näköinen...

Huomatkaa, että Bubles on vielä Beta tasolla eikä sitä saa vielä Ovi Storesta, vaan Beta labsista. Itse käytän softaa Symbian³ laitteessa, mutta eikö Qt:n saa laitettua myös S60 5th edition laiteisiin? En saanut varmistettua asiaa, koska Beta Labsin projektisivu bugaa...

Lähde: Symbian Freak

Tunnisteet: