Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

tiistaina, marraskuuta 15, 2005

Vaalikuumetta ja muuta

Päivän valitut:
  • Jos jollain on edes vähääkään vaalikuumetta niin kannattaa käydä tsekkaamassa perinteiset YLE:n vaalisivut. Niin mutta mitkä vaalit?
  • Ja tähän perään kiinnostava knoppi - Kuka on Euroopassa suurin maataloustukien saaja? Kuningatar Elisabeth perheineen. Tämäkin asia kävi selväksi YLE:n A-piste ohjelmasta.
  • Daavidin ja Goljatin taistelulle argeologisia todisteita. Eipä ole häävejä, eipä kyllä tarttekaan, mutta todistaa hyvin kuinka tiede toimii. Yhdestä saviruukun palasesta voidaan päätellä vaikka mitä ja sitä on kyllä historian valossa harrastettu ja paljon. Lukekaa vaikkapa koulun esim historian, maantiedon, fysiikan ja biologian kirjoja. On kiva huomata jälkeen päin, että meillehän on opetettu asioista ihan mitä sattuu.
  • Ja sitten lempiaiheeseeni ruotsalaisiin: Ruotsalaiset maailmanpolitiikan keskipisteessä. Ruotsalaiset eivät taida oikeasti tietää mitä he haluavat saati mitä heidän päättäjänsä touhuavat. Todisteita ei tietenkään ole, mutta ei savua ilman tulta yleensäkään.
  • Pat Robertson on taas vähän liian vauhdissa. Luulis, että syö jo vähän uskottavuutta. Mutta näyttää silti olevan suosittu. Eipä ole kokemuksia kyseisestä ukkelista, kun ei noi taivaskanavat näy. Eipä silti, että olisi edes aikaa katsella.

Minulla oli kyllä oikeastikin jotain jutun tynkää, mutta unohdin koko jutun "hyvin" nukutun yön jälkeen. Ehkä teidän onneksenne? Kuka ties?

2 Comments:

At 15 marraskuuta, 2005 19:36, Blogger Bobi said...

Hei!
On tainnut pikkusen mennä linkit sekaisin..tai siis tuo Vaalisivujen linkki näyttää osoittavan tuonne A-pisteen sivuille..

 
At 17 marraskuuta, 2005 08:05, Blogger dalai said...

Joo näin on tainnut käydä. Hyvä, että testausporukka on tarkkana ;) Puolin jos toisinkin... Korjaanpa heti...

 

Lähetä kommentti

<< Home