Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

torstaina, huhtikuuta 20, 2006

Jonottamisen ihanuus

Matka lähestyy ja olen yrittänyt saada Maapolle matkavakuutusta. Kiitos Tapiolan ihanan puheluserviisin olen onneni kukkuloilla. Yllättäen kun olet navigoinut eri vaihtoehtojen läpi, paina nappia y mikäli tunnet kosmisen yhteyden kaksoisveljeesi, pääset jonoon. Vastaamme ihan kohta. Joo joo, niin minäkin sinua. Odottaminen on aina tylsää huolimatta Cold Playn musiikista.

Eräs asia yllätti ärsyttävyydellään. Olen usein ajatellut miksi jonossa soitetaan musiikkia, mutta ei mainosteta kyseisen lafkan tuotteita. Tänään se sitten tapahtui, Tapiolan puhelinpalvelussa nauhalta tuli musiikin päälle luettuna mainoksia/mainos. Oliko maailman ärsyttävintä? Oli! Ihan kuin vapaaehtoisesti sinne soittelisin iliman asiaa ja haluaisin vielä kuunnella mainoksia - Oletko ajatellut myydä mummosi?

ps. En todellakaan päässyt läpi. Enkä todellakaan mene Tapiolan nettipankkiin tekemään sitä vakuutusta. Se jos mikä on suolesta. Jos haluatte saada oppia, miten tehdään huonosti navigoitavat sivut, käykää kokeilemassa. Suosittelen lämpimästi.