Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

tiistaina, elokuuta 15, 2006

Jatketaan sekalaisella osastolla

HS:n pääsivu bugitti tänään. Eipä noille mainoksille ole väliksi vaikka eivät näkyisikään. Virhekuvauksen mukaan minun täytyy ottaa yhteys omaan systeemi administraattoriini. Mitähän he tuumaisivat, jos soittaisin heille, että HS:n sivut bugaa. Varmaan korjaisivat vian?

Kalevassa oli juttua vettä pulppuavasta puusta. Puun omistajalla kiinnosti, josko puu olisi parantajapuu ja olisiko vesi siunattua (äkkiä vesinäyte labraa, jotta voidaan tehdä kokeita, onko vesi siunattua. Molekyylirakenteen mukaan kyllä näin on :D)? Huoh! Ollaanko me näin tyhmiä? Ihmisen näkyy olevan vaikea suhtautua "yliluonnollisiin" asioihin järkevästi. Aina mennään samalle linjalle - Ihmeitätekevä ikoni (Ikoni ei kyllä itsessää mitään tee). Tuonkin pulppuamisen takaa on aika varmasti jokin järkevä selitys, jos asiaa alettaisiin tutkia. Aina muuten löytyy höyrähtäneitä joiden mukaan se auttaa. Ihmisen mieli on vahva. Eipä se taida muusta todistaa. Use the force Luke!

Puuh! Nykyään Googlen accountilla pääsisi tänne Bloggeriinkin kirjautumaan. Eivät tehneet sitä aiemmin? Nyt on kiva käpistellä erikseen Googlen ja Bloggerin tunnuksia omia palveluita ellei sitten ole mahdollista lisätä blogin ylläpitäjiin tuota Googlen tunnusta. Muuten varmaan ihan ok, mutta saas nähdä saako tuon minun nickin toimimaan sieltä. Siis, että molemmmilla käyttäjillä olisi sama nick.

Update: Heh hee! Jos haluan käyttää tätä blogia Googlen tunnuksilla, joudun ensiksi luomaan Bloggerin tunnukset itselle ja käyttämään niitä. Mitä hyötyä minulle silloin on Googlen tunnuksista? Täytyy perustaa oma blogi Googlen tunnuksille ihan kiusalla. Eipä tämä Bloggerin ja Googlen credentialssien yhdistäminen olekaan vielä valmis tai sitten se bugaa tai ole tarkoitettu käytettäväksi näin.