Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

keskiviikkona, elokuuta 30, 2006

Kutsuja kutsujen perään

Maarit oli eilen joillakin ihme kynttiläkutsuilla. Ne olivat vastaavat kuin Tupperware kutsut. Naisille järjestetään myös vaatteisiin ja ihan kaikkeen liittyviä kutsuja. Itselleni ei tullut heti mieleen, että miehille järjestettäisiin kutsuja ja ihan ymmärrettävistä syistä. Maarit valaisi asiaa ja kertoi, että miehille järjestetään vastaavia kutsuja naisten alusvaatteista, jotta he voivat ostaa naisilleen vaattehia.

No ei hyvää päivää! Kyllähän noita vaatteita osaa itsekin ostaa ilman ryhmän tukea/painetta. Myyjät ovat sen verran avuliaita (he ovat varmaan masokistisia), että tavaran saa ostettua. Mieluummin sitä kokoontuu kavereineen ihan muissa merkeissä.

Olisi ihan oikein, naisille ihan kiusallaan, jos miehillekin järkestettäisiin heille rakkaista asioista kutsuja. Esim. Black and Dekker illat. Porataa, rälläköidään ja hiotaan pitkin iltaa ja naapurit tykkää. Kotiin tultaessa tuumataan: "Tilasin muuten yhden kompressorin, poravasaran ja maaliruiskun. No eihän niitä oikeasti tarvita, mutta ne olivat tosi hyviä." Isännän lahjana olisi 7 neliömetriä bitumikattohuopaa.

1 Comments:

At 30 elokuuta, 2006 18:07, Blogger Bobi said...

Repesin! :D :D

Tuota samaa asiaa voi miettiä myös esim. häälahjojen suhteen, montako hallitunkkia verrattuna astiastoihin tuli lahjaksi?

 

Lähetä kommentti

<< Home