Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

keskiviikkona, syyskuuta 06, 2006

Pahasta pahempaan

Meillä oli eilen Kipporware kutsut. Lähdin kutsuja pakoon Justuksen kanssa kaupungille. Yllätys yllätys jouduin ojasta allikkoon. Mentiin Sokokselle kahvioon syömään pullaa. Sokos oli jo muutenkin rempassa, joten en suuremmin ihmetellyt miksi kahvio oli niin pienenä. Ostokset maksettuani huomasin miksi se oli niin pieni. Siellä oli jotkin ihme meikkauskutsut.

Siinä vaiheessa ei enää auttanut paeta vaan jouduin sermin taakse istumaan. Se oli yllättäen ainoa vapaa paikka. Tiedättehän, että lapsen pullan syönti kestää aikansa, joten osasin varautua kidutukseen. Nykyään esittelijöillä on mikrofonit käytössä pienessäkin tilassa, jotta varmistetaan kaikkien tärykalvojen ylikuormitus. Luultavasti olisin tykännyt olla Kipporware kutsuilla mieluummin kuin kuunnella kyseistä meikkiesittelyä.

Tässä muutamia huomioita:
  1. Miksi meikkiesittelijöillä on valkoiset vaatteet? Siksikö, että meikit näkyisivät paremmin tai ihmiset saavat mielikuvan ns. sairaanhoitajasta. Hän pitää meistä oikeasti huolen ja on kiinnostunut meistä. Ärsyttävän näköisiä muijia, must say! Joku ihme valkoinen kortsu vedettynä makkaran päälle. On niin tyylikästä että.
  2. Glitter on sitten out. En enää muista, mikä on in, mutta jokin mattamainen paljon levitettävä kuten Madonnallakin on?
  3. Kun meikki on muodinmukainen ja oikean merkkinen, elämä on paljon parempaa.
  4. Miksi yleisö taputtaa, kun mallin naama on saatu meikattua ja se julkaistaan nähtäville? Onko se todella niin hienoa. Uaah, oooh, aaah, nyt on kyllä taas mahtavat uudet meikit. Paljon paremmat kuin viime vuonna. Yritäpä tehdä sama meikki itse kotona. Takuulla saman näköinen. Lupaan sen.
  5. Ihmiset on huijattu paikalle muutamalla arvottomalla esittelylahjalla. Mutta, kun tilaat sitä taikka tätä, saat tämän.
  6. "Kuka ei käytä tällaistä meikkiä, koska se sitä ja tätä? Nyt meillä on (taas ja rahat pois) ratkaisu tähän ongelmaan."
En tiedä millä ansioilla kyseiseen tilaisuuteen pääsee (joutuu menemään) , mutta minulle se olisi helvettiä lähinnä oleva paikka. Ajatelkaapa, että joudutte kuuntelemään tekopirteää naista (tässä yhteydessä ei varmaan voida käyttää sanaa hintsa) maailman tappiin asti esittelemässä meikkejä: "On tärkeää, että... ja maailma pelastuu!" Eix ookin ihq?