Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

tiistaina, huhtikuuta 17, 2007

Uudesta hallituksesta

Uudesta hallituksesta ja sen ympäriltä voisi sanoa vaikka mitä, mutta en jaksa söhäistä kuin muutaman otsikon verran:

  • Kerrankin perustetaan porvarihallitus ja kaikki ovat heti polvillaan sen edessä. Varsinkin media. Nyt on kaikki niin hyvin, että pahaa tekee.
  • Olisi kiva olla perustettiin sinulle nyt ministerin virka, että saadaan virat menemään tasan –ylijäämäministeri. Ministerillä on mahtava motivaatio hoitaa hommia, jotka ovat kasattu yhteen keinotekoisesti ja jotka eivät kiinnosta oikein ketään.
  • Kaikki pääsee ministeriksi. Tota jooh... Olen minä käynyt esikoulun ja sitten olen tehnyt tätä tuota juuh... Noin niin... No jos ei puhuttais siitää. Jookos? Selvää ministeriainesta. Tervetuloa joukkoon iloiseen.
  • Ike ulkoministerinä. Hoh hoh ja hoijaa! Lähetä mulle tekstari! Eikö kokoomuksesta todellakaan löytynyt toista matkustushalukasta ihmistä? Ikehän tykkää tunnetusti matkustamisesta joten siinä on mies paikallaan.
  • Vihreille voisi antaa vuoden vitsi-tittelin. Yrittävät vielä puolustella, että hyvin tässä meni. Kollajan allasta odotellessa…
...
PS. Haukkuva koira ei pure.

[Update]: Keskusta ei ole vielä tähän hetkeen mennessä nimennyt ministereitään, kehoitan heitä aloittamaan Uusiksen, Mietaan, Karpelan ja Salovaaran nimistä. Salovaara olisi mikä parahin liikenneministeri. Karpela on pätevöittänyt itsensä jo kulttuurin saralla ja Mietaasta voitaisiin tehdä maatalousministeri. Sillä lypsäminen sujuu. Uusiksesta tehdään kuntaministeri, koska hän on reissannut ulkomailla ihan tarpeesi peliensä perässä. Hänen on korkea aika tutustua Suomeen tarkemmin.

Mikäli olemme pettyneitä ministerien valintaan voimme syyttää siitä itseämme. Itse olemme kyseiset janatuiset valinneet. Tyhjästä on paha nyhjäistä tässäkin tapauksessa. Mikäli kansanedustajat ovat missejä, muita julkkiksia ja muutenkin puhtaan maineen omaavia henkilöitä, hallituskin näyttää samalta. Politiikka ei ilmeisesti kiinnosta ketään, joten ehdokkaiksi hankitaan ne ihmiset ketkä saadaan siihen huijattua.

Tunnisteet: