Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

tiistaina, toukokuuta 22, 2007

Kelepaako kortti?

Ei kelepaa S-marketissa. Toivottavasti S-ketjussa ei käydä ylimielisiksi, kun markkinaosuus on noussut jo näin hurjaksi [kertoileepi HS]. Olen käyttänyt erästä korttia S-marketissa maksamiseen, mutta yllättäen kortti ei toiminutkaan viime viikolla. Kaiketi sen olisi voinut siihen koneelle näpytellä, mutta myyjä ei olllut tähän kovin halukas.

Tilasin uuden kortin ja kauppaan ars ars. Sama vika. Voihan ---just se---. Nyt ette voi perustellla ainakaan sillä, että kortin magneettinauha on rikki, koska kortti käy muuallakin. Vai onkohan se rikki specifisesti teidän kaupassanne? Tälläkään kertaa myyjä ei osannut näppäillä koodia vaan alkoi soittamaan toista myyjää avuksi. Antaa olla, maksan toisella kortilla. Ja eikun kyselemään, että wussup? Kyllä tämä kortti täällä käy. Monet maksavat sillä. Kai se nyt käy, koska olen maksanut sillä ennenkin. No tämä on tällainen tekninen juttu, johon me ei oikein voida mitään. Tekniikka on todellakin niin vaikeaa ettei sille voi mitään. I agree 100%!

Tästä lähtien maksan kortilla, joka ei toimi. Valitsen kassan jolla on kesäpeipponen töissä ja jumitan koko linjan kunnes paikalle tulee myyjä, joka osaa näpytellä kortin. Ihan kiusallani.

Ei voi olla niin, että tiettyä korttia koneet eivät osaa lukea. Ei ole minun vika, jos kassasofta/hw on susi. Jospa tämä toiminta auttaisi heitä korjaamaan ongelman tai ainakin kiinnittämään siihen huomiota.

Tunnisteet: