Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

maanantaina, maaliskuuta 06, 2006

Sekalaisia kuulumisia

Hampaasta: Poistetun hampaan ompeleet irtosivat ja kolo on auki. Hampaan juuret törröttävät iloisesti kolosta. Ainoa ongelma on se, että ruoka menee suoraan koloon aiheuttaen erittäin pahan hajuisen hengityksen ja tietenkin jomotusta. Reiän umpeutumiseen menee 2-3kk, joten valitan ja kärsin.

AKT:n lakosta: Lakosta johtuen olen tilapäisesti automies. Hauskaa tai ei, mutta näin on toimittava. Bussipysäkit olivat hauskannäköisiä. Jokaisella pysäkillä odotteli bussilastillinen ihmisiä. Mitenkähän he mahtuvat kyytiin? Mielessä kävi, kun näin muutaman Hervantaan kulkevan pysäkillä odottelemassa, että olisin ottanut kyytiin. Ei nyt sentään. Sehän olisi ollut jo liian kohteliasta.

Sairauksista: Juuri kun tervehdyttiin, jos hammasta ei lasketa, Ada sairastui kuumeeseen. Tarttui luultavasti pihalta. Naapurin tytöillä oli ollut kovaa kuumetta muutamia päiviä ja he olivat ensimmäistä kertaa ulkona. Ada ei edes leikkinyt heidän kanssaan, oli vain heidän lähellä hetkisen. Se riitti ilmeisesti. Saapas nähdä koska me muut sairastumme?

Auringonnoususta: Tänään oli yksi vuoden kauneimmista auringonnousuista. Sen uskallan sanoa. Kamera ei tietenkään ollut mukana. Tiesittehän, että aamurusko tietää sadetta. Säätiedotuksen mukaan sateen ei pitäisi yltää tänne asti, mutta saattaa se taivaaseen vaikuttaa.

Siinäpä ne pikaisesti. Kuten huomaatte kiirettä pitää eikä mitään kovinkaan järjellistä kontenttia ole aikaa järjestää. Se on elämää...