Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

keskiviikkona, toukokuuta 31, 2006

Ying ja Yang kuosissa

Tänään on Ying ja Yang tasapainossa. Asensin tietokoneeseen uuden näytönohjaimen ja pelasin verkossa hieman Quakea. Tämä oli Ying osuus. Tämän jälkeen menin shoppailemaan ja sitten asensin kukkia pihalle. Yang? Nyt syön karkkia Ying ja Yang. Suklaa menisi jo Yang puolelle.

No asiasta puuhun. Jos tarvitsette vanhoihin näytönohjaimiin ajureita, joita ei löydy valmistajan sivuilta, kannattaa tsekata myös täältä. Itse ainakin löysin sieltä oikeat ajurit. nVidian sivuilla olevat ajurit olivat tyyppiä 84.xxx, joista puuttui tuki niin vanhalle kortille kuin mulla on. Saitin kautta pääsi nVidian FTP saitille, josta sain version 45 jossa on vielä tuki minun uudelle kortille :)

Hypätään nyt vielä kerran. Muistattehan taannoisen hitin: "Forever young - I want to be forever young." Tekijä näyttää olevan Alphaville ja biisi yllätäen Forever Young. Kiitos taas kerran Google. Sitä soitettiin tänään allasjumpassa. Kylläpä vetäjällä on sadistinen ja ivallinen asenne jumppaajia kohtaan. Varmaan hän koki olevansa kovinkin nokkela.