Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

perjantaina, kesäkuuta 02, 2006

Kakkaa ikkunassa

Joku lintu kävi kakkaamassa minun toimiston huoneen ikkunaan. Nyyh. Minulla oli sen mielestä ilmeisesti liian hyvät maisemat. Kyllä silmä lepää tuota torttua katsellessa.

Toimiston ikkuna on viidennessä kerroksessa, joten epäilen ettei sitä pestä koskaan. Täytynee vaan totutella uuteen maisemaan.

Niin ja miksi tämä kuva on kenollaan. Käänsin sen kyllä oikein päin, mutta enpä muistanut tallentaa kuvaa niillä setupeilla. Koska olen töissä, FTP-yhteys on hieman hankala käyttää. Sitä varten tarvitsen joko erillisen gatewayn tai kuva täytyy siirtää verkkoon joka on suoraan yhteydessä internettiin yhteydessä ja johon en pääse suoraa kiinni omalta työpisteeltäni vaan joudun siirtämään datan esim. memory stickillä. Voin tietenkin käyttää tätä Bloggerin kuvapalvelua, johon tämänkin kuvan laitoin. En tiedä minne se on linkitetty tms. joten en osaa korvata kuvaa uudella tai edes yrittää. En viitsi nähdä tätä vaivaa uudelleen.

ps. no sinne samaan paikkaanhan se menee kuin Picasalla ladatut kuvat. Niin ja Tomille kiitokset tiedosta, että Picasan saa nykyään myös Linuxille. Hurjaa!

1 Comments:

At 02 kesäkuuta, 2006 09:21, Blogger Bobi said...

Tuosta kuvasta tulikin mieleeni, että itse heitin tässä joku aamu Tanjan töihin ja piipahdin sisällä hakemassa jotain ja palasin samantien autolle niin - yllätys yllätys - sivuikkunassa oli kaksi samanlaista "merkkiä". Lintujen onneksi asutaan kaupunkialueella niin en uskaltanut etsiä impukkaa esille :)

 

Lähetä kommentti

<< Home