Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

torstaina, helmikuuta 22, 2007

IT-ihmiset ovat "#¤3¤%&&

IT-ihmiset tai tarkemmin sanottuna ylläpidossa toimivat ihmiset, ovat kyllä vihoviimeisiä nuljakkeita. Tällä viikolla tuli työkoneisiin taasen security updatea. Arvaahan sen että viimeisetkin linnakkeet puretaan. Tällä kertaa LastFM lopetti toimimasta. Serverin osoite on ilmeisesti blokattu proxystä tai mistä lie, mutta yhteyttä en enää töistä saa kotoa kylläkin.

Kaikki palvelut kielletään vähitellen (voidaanko puhua kiellosta, kun kieltoa ei ole tullut. Palvelut vain lopettavat toimimasta). Olen huomannut, että ne pudotetaan työläisen ulottumattomille yksi kerrallaan. Kuinkahan monta kertaa on pitänyt vaihtaa softia esim. nettiradioiden kuunteluun jotta saa musakkia korville. Tiedoksi teille IT-ihmisille, että käytän vielä Google Talkkia. Ei, mese ei toimi paitsi puhelimen kautta. Sekö on tehokasta, että puhelin on mesessä koko ajan? Esitän tässä teille pienen pyynnön: Voisitteko estää myös GTalkin, iTuneksen, internetin ja estää pääsyn myös lounaalle ja kahville, jotta en voi keskittyä kuin töihin ja niihinkin pahalla mielellä.

[Update]: Onneksi on fiksuja kollegoita, jotka antavat neuvoa miten kyseiset ongelmat kierretään. Kaikki on ok taas vähän aikaa. Kiitoksia paljon! Tässä näkee, ettei itse kannata pähkäillä päiviä ja yrittää ratkaista ongelmia, kun ne voi ratkaista myös kyselemällä.

Tunnisteet: ,