Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

torstaina, helmikuuta 08, 2007

Koirankakkaa

Eräitä ensimmäisiä friikkisivustoja joihin törmäsin aikoinani internetissä, oli sivusto jonne oli kerätty kuvia lentoyhtiöiden annoksista ja arvosteltu niitä. Sivusto oli makea ja sen lataaminen about 1kbit/s yhteydellä oli elämää suurempaa. Tästä innostuneena ajattelin toteuttaa sivuston, jossa keskitytään erääseen aikamme ilmiöön, jota ei ole kuvallisesti nostettu esille tarpeeksi nimittäin koirankakkaan. Nythän on niin, että kaikki koirankakat pitäisi kerätä talteen, joten kuvaus urakasta tulee hankala. Onneksi suomalaiset ihmiset ovat resistenttejä kaikenlaisille laeille, joten näiden arkipäivän sankareiden parhaiden kavereiden tuotoksia on mahdollista saada kuvattua teidän iloksenne. Alla esimerkki:

Hyvää:

+ Kunnon pötkö

+ Täyteläisen ruskea väritys

+ Näkyvällä paikalla

Huonoa:

- Huono sijoittelu. Sijoitettu kävelytien ojaan. Kulkijoille ei ole tarjottu mahdollisuutta ajaa tai kävellä kakan yli. Mikä onkaan ihanampaa kengässä kuin tuore koirantorttu.

- Epäsymmetrinen muoto

Kokonaisarvosana: 7.8

Uskon vakaasti, että tämän kaltaisella saitilla olisi kävijöitä runsaasti ja itse tuotoksista saataisiin aikaiseksi suuret tai jopa kiihkeät keskustelut. Onneksi minulla ei ole aikaa panostaa kyseiseen sivustoon joten jääköön idea hautumaan taka-alalle.

Seuraavassa linkissä lisäinformaatiota koirankakasta: sivu.

Tähän on meidänkin yhteiskunta menossa: video.

Tunnisteet: