Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

perjantaina, elokuuta 31, 2007

Naapurikyttäyksen uusi ulottuvuus

On tämän linkin takana. Oikea naapurikyttääjä varustautuu desibelimittarilla, mittanauhalla, videokameralla ja tutkalla. On perin tärkeää tietää kuinka kovaa meteliä pidät asunnossa ja kuinka kovaa ajat läheisellä tiellä, kun tulet kotiin. Tämä on ensiarvoisen tärkeää dataa, kun suoritat rakkaasta naapurista rikosilmoitusta kotihäirinnästä. Dataa voi käyttää myös julkiseen nolaamiseen. Laitat talon ilmoitustaululle seuraavan lapun: "Sinä herra N.N. asunnosta X.Y. ajoit tiistaina 28.8.07 klo. 18:26:35 68 km/h neljänkympin alueella tullessasi pihaan. Miten olisikaan käynyt, jos olisin yht'äkkiä hyökännyt eteesi rollaattorilla? Aja varovaisemmin tai tulee jälkiseuraamuksia! t: Your angry and pissed neighbour."

Miksi tyytyä leluun eikä oikeaan? Oikeaa ei varmasti saa kaupasta ja hinta on noin 100 kertaa kalliimpi. Oikein sydäntä lämmitti, kun laite meni muutaman kerran jumiin. On Hot Wheelsin aliahankkijan kiinalaisilla koodareilla sentäs vielä jotain tekemistä laitteen tiimoilla. Miltähän tuntuisi olla koodaamassa softaa leluihin? Epäilemättä tylsää, koska kaikissa leluissa on täsmälleen samat funktiot ja äänet. Sain nyt kuitenkin tallennettua autenttisen keskustelun ja pienen tuokiopalan erään leluosaston koodareilta, jotta saamme hieman esimakua miltä tuntuisi työskennellä kyseisellä alalla:

- Pomo: Tees ny tohon se pimpeli pom ja pampeli pim. Niitä se vois soittaa vaikka luupissa, kunnes vanhemmat heittää tämän seinään! Eiks se ois aika kiva?
- Thee Wörker: No mutku mää oon tehny sen jo ainakin tuhanteen leluun. Jos mää tekisin jotain uutta, kun näitä standardi hommia? Eiks se vois soittaa waikka Star Wars:n tunnaria?
-Pomo: Mitäs sää soperrat! Täällä (valtiossa ja tehtaassa) on ajatteleminen kielletty ja sää teet mitä mää sanon tai saat kenkää ja joudut vankilaan. Mää meen kertoo toveri Jompulle, että täällä yks työläinen alkaa soveltaan ja sut syötetään koirille! Mitäs siihen sanot?
- Thee Wörker: No emmää tosissaa. Tottahan mää ny väsään sulle pimpeli pom. Mää oon hyvä puoleen jäsen. Mites sää ny tommosta edes aloit puhua? Pappakin on ollu puolueessa jo 85 vuotta ja mun mummu on imettänyt sua.
- Pomo: Annakin olla viimeinen kerta, äläkä joka kerta vetoa mummoos tai hänetkin syötetään koirille! Täytyyhän meidän pitää huoli koiristamme!
- Thee Wörker: Juu um... Pimpeli pom... sulle tai jotain... joskus... minä... aaarrrgghhh

no jooo... blaah...

Tunnisteet: