Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

tiistaina, marraskuuta 27, 2007

Mobiilimaksaminen Tampereen malliin

Kehuin tässä männämuinoin kuinka kätevää on maksaa pysäköinti kännykällä Tampereella. Olihan se kätevää niin kauan kuin sitä kesti.

Ihmettelin, kun luottokortti oli expiroitunut palvelussa, vaikka oikeasti se ei ollutkaan. Koneeni oli hajonnut, joten olin kadottanut tunnukset palveluun, jotta olisin voinut käydä tarkistamassa tilanteen.

Yritetään toista kautta. Palvelun linkki oli hukassa ja sen löytäminen vaati noin puolen tunnin surffailun. Helppoa siis! Ja sivuille hop hop. Katos poekaa, eihän täällä ole kuin login ja register? En voi lähettää uutta salasanaa sähköpostiini, jotta pääsen tarkastelemaan tietojani. Hmm... Täällähän on joitain sähköpostiosoitteita. Ensimmäisestä vastaa, että osoite ei ole enää käytössä ja toinen menee ilmeisesti /dev/nulliin, koska vastausta ei ikinä tule. Soitetaanpa maksulliseen asiakaspalveluun kuullaksemme: "Palvelussamme on juuri nyt ruuhkaa..." Heh heh... Uskottava selitys. Ilman asiakkaita ei voi olla ruuhkaa. Yrittävätkö he tällä tavoin kerätä rahaa antaen ihmiten jonottaa maksullisella linjalla.

Taivun uskomaan, että koko palvelu on kuopattu. Harmi, sillä kännykällä maksaminen oli todella kätevää, koska minulla ei yleensä ole kolikoita mukana. Nyt täytyy jatkaa ilmaispaikkojen metsästystä.

Hyvä palvelu, mutta huono toteutus.

Tunnisteet: