Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

torstaina, tammikuuta 24, 2008

Ilmastosopimuksista

Mitä järkeä kehittyneillä teollisuusmailla on sopia uusista pihistyksistä päästöihinsä, kun he siirtävät samaan aikaan saastuttavinta teollisuutta maihin joissa sopimuksia ei ole? Ei tarvitse ihmetellä, miksi metsä- ja rautateollisuus muuttaa entisen Neuvostoliiton alueelle ja Kiinaan. Siellä saa tuprutella ja katteet ovat kohdillaan. Luultavasti tämä onkin päättäjien lopullinen tavoite, ajaa saastuttavin teollisuus pois mantereelta ja nauttia puhtaammasta mikroilmastosta. Poissa silmistä, poissa mielestä. Mikäli ilmanstonmuutos kiihtyy, voidaan syyttää muita maita lisääntyneestä saastuttamisesta ja sanoa, että kyllä meillä on asiat hyvin, vaikka ollaan itse se aiheutettu. Maailma on reilu paikka asua...

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 24 tammikuuta, 2008 20:53, Anonymous Anonyymi said...

Kun pihistämme sähkössä minkä kerkiimme, niin miten sähköyhtiöt reakoivat. Tuskin jäävät voivoittelemaan, että eipä tule tulosta (eskoja) entiseen malliin.
Nostetaanpa sähkön hintaa...

Puhutaan maalämpöpumpuista, sen pyörittämiseen tarvitaan sähköä, ei hyvä. Olisko kannattavaa kehitellä häkäpönttöagrekaatti pörrää ladon kulmalle. Vanha kansa kaivaa tillikat ja öljylamput, köyhemmät kynttilät ja päreet.

Eipä tarvita noksua, liinuksia, eikä muutakaan turhaa sähköhärpäkettä puhumattakaan sadoistatuhansista atk-ammattilaisesta.

Mikä helvattin vimma on ajaa tämä kylmän pohjoisen kansa takaisin kivikaudelle, samaan jamaan kuin nykyinen Karjala. Apropoo

Tää poika kaivaa iso-isän torrakot esiin: heinäseipäät ja talikot. Muutaman riuskan it-nikkarin hyyryläiseksi maatilalle hommiin ja pitämään nälkiintyneet atk-ammattilaiset loitolla. ;)

 
At 25 tammikuuta, 2008 09:27, Blogger dalai said...

Näin on ;).

Ei tämä sähköyhtiöitä kosketa. He voivat myydä käyttämättömän sähkön sinne minne tehtaat muuttivat ja vielä kovempaan hintaan. Eihän siellä ole reservejä sitä tuottamaan.

Siksihän se kuudes ydinvoimala rakennetaan, jotta Suomesta saadaan sähkönviejämaa. Yrittävät vaan puolustella, että ydinvoima hidastaa ilmastonmuutosta, mutta todellisuudessa sillä aletaan tienaamaan ropoja valtion kassaan. Kunhan saadaan jollain verukkeella ulkomaalaiset firmat luopumaan rakentamissuunnitelmistaan...

 

Lähetä kommentti

<< Home