Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

keskiviikkona, tammikuuta 09, 2008

Nokia Mosh

Nokia Mosh on eräs palvelu johon en olisi halunnut tutustua Facebookin ohella, mutta painostuksen ja mainonnan uhrina kokeilin kuitenkin.

Mosh on Nokian saitti jonne käyttäjät saavat uppia itse tekemiään softia, teemoja, taustakuvia... Arvaahan mitä kuvia sinne on upittu.

Webbipalvelu on kohtuu sekava eikä sieltä löydä oikein mitään. Täytyy tietää tarkasti mitä etsii, jotta sen löytää. Plussana mainittakoon, että kaikki softat joita etsin löytyivät sieltä. Selaamalla löysin ainakin yhden kiintoisan sovelluksen Psiloc IrRemoten. Joskohan tällä saisi DVD-soittimen tuunattua? Täytynee kokeilla.

Mobiiliclientistä, josta kuvakin on, voin todeta jokaisen kuvassa näkyvän ikonin johtavan selaimen avaamiseen vastaavalle sivulle, joka näkyisi selaimessakin? Mitä hyötyä tästä on, koska sovellus hostaa vain bookmarkkeja? Ei käy jakeluun, koska osa bookmarkeista on kuitenkin talletettu selaimen linkkeihin ja loginin palveluun voisi hoitaa cookiella. Sovellusta ei kannata käyttää puhelimella vaan selaimella, ellet satu koodaamaan puhelimella niin kuningas softaa tai ota niin hienoa revan kuvaa, joka on aivan pakko uppia palveluun muiden iloksi tai harmiksi :)

Mitä tästä nyt sanoisi parin päivän kokemuksella? Mikäli tarvitset jotain tiettyä ohjelmaa, etkä muista mistä sen saa ladattua, kokeile hakea täältä niin johan löytyy. Toisaalta, jos haluat toisten käyttäjien lataavan oman ohjelmasi, tuolta sen löytää ehkä muutkin. Tiedä häntä, kun en ole kokeillut. Kokeilen kunhan saan PWManagerin tuunattua käyttämään SATSA API:a, jolloin sen käytettävyys ja luotettavuus paranisi potenssiin. Nykyinenkin versio täytää omat tarpeet, joten prioriteetti on sen mukainen.

BTW: Kokeilin ladata muutamia pelejä, mutta eivätpä toimineet puhelimessani.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 09 tammikuuta, 2008 19:26, Blogger Marlock Birchsson said...

Sopivasti tuli referaatti aiheesta kun Nokia on pommittanu mua pari viikkoa joillain mosh-tunnuksilla. Ei ilmeisesti tarvitse vaivautua. Yhtäkkiä en keksi yhtään softaakaan jonka ihan pakosti tarvittisin. Saako tuolta ladattuakaan mitään jos ei ole rekisteröitynyt ensin?

 
At 10 tammikuuta, 2008 09:33, Blogger dalai said...

En tiedä. Koska noi Forum Nokian tunnarit kävivät sinne, se oli triggeri palvelun kokeiluun. Ei tarvinnut erikseen rekisteröityä.

Softia saa ladattua näkyy rekisteröitymättäkin, joten sen ei pitäisi olla este.

 

Lähetä kommentti

<< Home