Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

keskiviikkona, joulukuuta 05, 2007

Ihanata YLE ihanata

Rakas YLE jaksaa pysyä uskollisella linjallaan ärsyttämällä asiakkaitaan. YLE päätti rankaista TV-maksun maksaneita katsojia siitä, että useat jättivät TV-maksun maksamatta digitalisoitumisen myötä. Jugner on erityisen näreissään myös TV-maksua maksamattomien, mutta TV:tä katsovien, laiminlyönneistä. Tästähän seuraa automaattisesti se, että luvan maksaneita täytyy rangaista. Rangaistus tapahtuu karsimalla ainakin yksi TV-kanava ja jatkuvalla TV-maksun koroituksella.

Lopetettava kanava on sellainen jota katson yleisesti eli Extra. Katsoin myös Extraa edeltävää Teema kanavaa. Mikäli kaikki kanavat joita katson lopetetaan, täytyy alkaa katsoa joko FST:tä tai YLE TV1:stä. Lopettakaa ne tarpeettomina.

YLE:n toimien järjettömyys käy hyvin ilmi seuraavast analogiasta: Autoilija Aurora ajaa aina ylinopeutta. Rangaistuksena on armeijan hyvin käyttämä rangaistus: Rangaistaan kaikkia muita, mutta ei asianosaita. Sakotetaan muita tienkäyttäjiä ja muutetaan kaikki moottoritiet yksikaistaisiksi. Hieno periaate YLE:ltä. I love you!

Mikäli YLE haluaa varmistaa, että kaikki TV:tä katsovat maksavat maksun (pl. häkkerit), laittakoot he salauksen lähetykseen, jolloin lähetystä ei voi katsoa kuin korttia vastaan. Tarvitaanhan TV:n katsomiseen TV tai vastaava ja digiboksi. Miksi ei samalla voida vaatia kortillista digiboksia? Miksi ei voitu? Miksi tehtiin väärin? Mitä tämä tämmöinen on? Ettekö te ymmärrä? Onko jossain vikaa? Täytyisikö vaihtaa poliitikkoja YLE:stä? Hä mitä hä? Eikö sana kuulu? Ota noista selevää...

Tunnisteet: