Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

torstaina, kesäkuuta 12, 2008

Brittien hallitus julkaisi UFO-havainnot

Britit ovat julkaisseet heille raportoidut UFO-havaintonsa. Katsoin myös teaserin aiheeseen samoilta sivuilta. Latasin yhden setin havaintoja ja lueskelin sen äkkiseltään läpi. Ei siellä näyttänyt mitään kummallista olevan. Valoja yms. hillunut taivaalla. Tavallisia ne olivat meilläkin, kun venäläiset ampuivat raketteja taivaalle ja testasivat ohjuksiaan. Taivas oli täynnä kummallisia ilmiöitä varsinkin talvella, kun taivas oli pimeä. Ilmiöt harvenivat, kun Neuvostoliitolla alkoi rahat loppua. Taisi Pudasjärven UFO:jen taru loppua siihen.

Joka tapauksessa USA:n julkaistua vastaavat tiedostot (vai oliko se vain tutkijoille) kävi ilmi, että suurin osa ilmiöistä oli selitettävissä ja johtui USA:n omista kokeiluista ja prototyypityksistä. Sama pätee britteihin. Mitä tulee epäilyttäviin tutkahavaintoihin, niiden selitys onkin jo vaikeampaa. Luulen niiden johtuvan vioista, avaruudesta satavasta roskasta ja ohjuksista. Tekniikan kansa puljanneena en usko laitteiden täydelliseen toimintaan ja virheettömyyteen saati ihmisen ;)

UFO
Kerran näin Tampereellakin UFO:n. Se oli nimittäin Näsineula. Se oli muuten pilvessä, mutta ravintola osa pilkisti pilvien välistä. Harmi ettei kamera ollut mukana...

Tunnisteet: