Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

perjantaina, toukokuuta 09, 2008

Hihakotelo N82:lle

Onhan se kumma maailma. Nokia tekee puhelimia, joissa on GPS, musiikkisoitin ja ohjelma jolla puhelinta voi käyttää harjoitteluavustajana. Mikä tästä ketjusta puuttuu? Kotelo, jolla puhelimen saisi laitettua olkavarteen kiinni.

Kesällä juostessa puhelinta ei viitsi laittaa a) takin taskuun b) shortsien taskuun c) tunkea anukseen d) sukanvarteen e) kenkiin f) käteen. Kätevintä on laittaa se olkavarteen kiinni, josta GPS saa hyvin signaalia eikä haittaa juoksua.

Katselin accessory-kaupat läpi, Nokian sivut tms. enkä löytänyt vastaavaa. Olen kysellyt muutamista liikkeista, mutta ei mätsää. Verkkokaupasta osasivat neuvoa ja löivät seuraavan lärpäkkeen kouraan. Se on mallia SonyEricsson. He eivät edes tee GPS-puhelimia, mutta täyttävät silti tarpeen. Miksi Nokia ei tarjoa puhelimeen sovitettua koteloa vaikka heillä olisi enemmän syytä tehdä se?

SE:n kotelo ei ole mitenkään seksikäs, mutta ajaa asian. Ehkä olisi pitänyt kaivaa esille iPodin vastaava ja koettaa survoa sinne. Se olisi voinut olla tyylikkäämpi, mutta käytin tähän jo ihan tarpaaksi efforttia. C'moooooon...

PS: Huomatkaa taustalla Adan tekemä hieno äitienpäiväkortti

Tunnisteet: