Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

maanantaina, toukokuuta 05, 2008

Ubuntu 8.04

Päivitin huvikseni Ubuntun tähän viimeisinpään versioon 8.04, koska se on houkuttelevasti yhden napin painalluksen takana.

Huonoa: Defaulttina Firefox 3 beta. Tämä tarkoittaa, että osa plugineista ei toimi, java ei toimi (taaskaan) --> en pääse maanmainioon Sammon verkk pankkiin jne.

Positiivista: Login-ruutuun on ilmestynyt minun naaman kuva. Aikaisempi versio ei osannut sitä näyttää vaikka se oli asennettuna :). Kai he ovat vähän relaksoineet noita filttereitä, että rumemmatkin kuvat näkyvät.

Ihan kuin tässä olisi ollut aikaa alkaa säätämään. Tyhmä! Älä koske, jos toimii...

[Update]:
- YLE Areena heitti toimimasta enkä saanut sitä enää toimimaan ohjeiden mukaan. Mikään ei
kosahtanut, soitto vain pysähtyi heti alkuunsa.
+ LastFM, Amarok ja Youtube toimivat vielä.

Sampo Pankin sain toimimaan, kun laitoin koneelle Firerox 2:n. Tälläkään ei YLE Areena eikä lätkän MM-kisat lähteneet käyntiin, joten vika on jossain muualla. Onneksi pätkät saa avattua esim. Kaffeinella suoraan, joten ne saa katsottua. Nyt on tulilla Antiikkia antiikkia ;). Perverssiot itse kullakin...

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 06 toukokuuta, 2008 07:43, Blogger Lilith said...

Höö, minä huristan vielä vanhalla. Taitaa numero alkaa kuutosella. Vuan mitteepä tuota, ku kerran toimii.

 
At 06 toukokuuta, 2008 08:48, Blogger dalai said...

Heh, menin aikoinaan viitos versiolla tappiin asti. Mitä sitä vaihtamaan, jos kerran toimii. Tuo pitäisi itselläkin muistaa paljon paremmin. Sitten vaihdoin ja rikoin koko roskan, kun päivitin uudempaan. Oli pakko päivittää, kun ei ollut LTS:ää vielä vaan päivitykset loppuivat...

 

Lähetä kommentti

<< Home