Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

perjantaina, elokuuta 29, 2008

Hallitus yllättää ihmeellisesti



Hallitus yllätti näin kunnallisvaalien alla. Kaikkille on tarjolla hyvää. Olipa ihmeellisesti ajoitettu hunajan vuodatus. Muistakaa kuitenkin katsoa asiaa oikeasta pers(p)ektiivistä. Hunajaa tiputetaan vain vaalien alla eikä muuten mitään hyvää ole luvassa.

Oppositiossa ollaan varmasti käärmeissään, kun eivät itse pääse antamaan hunajata kenellekään, eivätkä saa vetoapua vaaleihin.

Hunajata tuli opiskelijoille, lapsiperheille, eläkeläisille, omakotilaisille ja kaikille muille veronkevennysten muodossa. Teitäkin korjaillaan. Voisiko elämä enää paremmin olla? Kyllä hallitus osaa. Tällä yritettiin kai herätellä nukkuvia ja epävarmoja äänestäjiä sekä varmistaa, että ennenkin äänestäneet äänestävät.

Miten he kehtaavat olla näin läpinäkyviä ja miten me ihmiset mennään näin selvään vedätykseen? Juuri kun jalkaudutaan todella toreille kehumaan itseä vuodatetaan hunajata: "Juurihan me tehtiin sitä ja tätä..."

Ei tarvitse olla kummoinen ennustaja, että seuraavat verokevennykset jne. nähdään uusien eduskuntavaalien kynnyksellä. Silloinkin media kehuu päätöstä oikein ajoitetuksi. No tietysti oikealta kantilta katsottuna päätös on aivan oikein ajoitettu :)

Tunnisteet: ,