Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

maanantaina, kesäkuuta 11, 2007

Huumekauppa suomalaisten käsiin

Huumekauppa on kuulemma siirtynyt takaisin suomalaisten käsiin [HS uutinen]. Mitä tähän nyt sanoisi? On hienoa, että juuri suomalaiset hyötyvät rikollisuudesta eivätkä esimerkiksi virolaiset ja venäläiset - mustasukkaisuusteema. Joka tapauksessa ristiriitainen juttu. Toisaalta positiivinen uutinen ja toisaalta ei. Ihan miten sen tulkitsee.

Suomalaiset saavat paremmin rahaa ja sitä kautta pidempiä rangaistuksia. Vangit ovat kovin kalliita yhteiskunnalle, joten jokainen tehköön rikoksia omassa maassaan. Olisihan se perin juurin väärin kustantaa virolaisille ja venäläisille täysihoito suomalaisissa vankiloissa pitkäksi aikaa. Näissä asioissa ei kannata harjoittaa hyväntekeväisyyttä. Tästä syystä on hyvä, että rikollisuus on siirtynyt takaisin suomalaisille - tehokkuusteema. Jihuu!

Yhteiskunnassa tulee aina olemaan rikollisuutta ja on hyvä että rikollisuus pysyy suomalaisten käsissä, koska se on kansantaloudellisesti kannattavinta. Negatiivisissakin asioissa kannattaa pyrkiä tehokkuuteen. Tulisiko tätä kehitystä ohjata vielä suotuisampaan suuntaan? Poliisit saisivat vaihtelua tehtäviinsä.

Tunnisteet: