Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

torstaina, huhtikuuta 17, 2008

Jokainen sentti kassaan kilahtaa - plims

WSOY on ymmärtänyt, että purosta virta karttuu. Maarit tilasi erään lehden kestotilauksena eikä muistanut perua sitä ennen seuraavan laskun tuloa. Luuri kouraan ja suuntana WSOY:n asiakaspalvelu, jotta lehden tuleminen saadaan katkaistua. Asiakaspalvelun neiti toteaa, että teille on ehditty lähettää jo yksi ylimääräinen lehti, joten joudumme laskuttamaan sen. Lasku tuli tänään ja lehden tarkka kustannus on: 4.09 Eur.

Eihän tuossa ole mitään järkeä. Laskutuslisä alkaa yleensä viidestä eurosta ja sillä katetaan kustannuksia, joita laskun lähetys ja käsittely aiheuttaa. Tällä perusteella tuosta summasta kilahtaa WSOY:n tilille muutamia senttejä, kun vähennetään kaikki laskutuksesta aiheutuneet kulut - välilliset ja välittömät. Taitavat olla periaatteen hekilöitä.

Toisaalta minulle tuli eräänä syksynä(??) Helsingin Sanomat muutaman kuukauden, kun sen piti tulla vain viikon. Lehden tuleminen jatkui ja jatkui vaikka soitin heille, että pliis lopettakaa jo. Ei tartte tänne lähettää (skeidaa ja manipulointia ei jaksa lukea). Ehkä tuhlailu riippuu kustannuspaikasta? Toiset vartioivat senttejä ja toisille ei ole niin millin päälle - kaikki me kuollaan kuitenkin.

Tunnisteet: