Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

tiistaina, maaliskuuta 25, 2008

Sammon verkkopankki mataa

Sampo Pankissa oltiin vahvasti sitä mieltä, että integraatio Danske Bankin systeemeihin toimii just like that. Kuten kuvasta näkyy näin siinä myös kävi. Muutos oli huolella valmisteltu ja siitä se vain täräytetiin pääsiäisenä uuteen kukoistukseen ja loistoon.

-Nimim. huolestunut asiakas

PS: Osaisin itsekin tehdä tuollaisen sivun heidän servereilleen ja vieläpä halvemmalla :)

[Update]: Nyt ei voi maksaa verkkokaupoissa suoraan tililtä, kun yhteydet/softat eivät enää toimi.
[Update2]: Alkaa levitä pälli totaalisesti. Ei tästä tule ihan mitään. En pääse enää Linux-koneella (eli kotoa) Sammon verkkopankkiin. Paljon on parannuksia näkyy tehty. Toinen asia on se, että tunnetusti noi Java-appletit ovat tuulennopeita linukalla ja verkkopankki on toteutettu juuri niillä. Logatessa ehtii käydä pukemassa lapsosille vaatteet ja yhä lataa. Onneksi on noita verkkopankkitunnuksia muihinkin pankkeihin, joten rahoihin pääsee käsiksi, mutta ei tämä näin voi jatkua. Mieluummin käyttäisin primaaripankkia laskujen yms. hoitoon ja tekisin sen mieluiten kotona, mutta nyt siitä yritetään tehdä mahdotonta... Onneksi sampolaiset sentään haukkuvat käyttäjiä tyhmiksi, joten vikaa on onneksi meissä. Syytä ei tarvitse hakea kaukaa - Olet vaan niin tyhmä, etkä osaa "#¤%#"¤%"! On oikein ja reilua asiakkaita kohtaan, että jokainen verkkopalvelu vaatii erilaisen laitteistokonfiguroinin käyttöönsä. Onhan noita koneita joskus ollut riveittäin :).

[Update3]: Tänään ei voinut Firefoxilla maksaa laskuja. Laskujen kenttiin ei voinut syöttää arvoja. Hienoa. Kaikillahan pyörii linukassa IE. Kokeilin töissä eikä sielläkään toiminut Firefoxilla. IE:llä kaikki pelitti hienosti. Jos pankki pakottaa minut käyttämään IE:tä, vaihdan pankkia. Entä kännykällä maksaminen? Siellä on uusi versio uudessa osoitteessa. Tietenkin kummallisempi ja huonompi käyttää kuten isoveljensä. Osoite on mobiili.sampopankki.fi. Sikäli positiivista, että mobiilipankki on paljon nopeampi ja toimii Firefoxilla, mitä oikea verkkopankki ei tee. Täytynee siirtyä pöytäkoneella mobiilipankin asiakkaaksi vaikka se on aika kämänen käyttää, mutta nopea.

[Update4]: Sampo Pankki se vaan jaksaa mainostaa tuolla ylhäällä, vaikka saa tässä näin hyvää mainosta. Miten Googlen robotilla olisi mitään hajua sivujen kontekstista...

Tunnisteet: ,

4 Comments:

At 14 huhtikuuta, 2008 00:41, Blogger Lilith said...

Hiillytti huolella kun ei tosiaan Firefoxilla toiminut. Että windowsinko laittaisin ihan vaan Sammon verkkopankin takia! Se oli kyllä Sammon virkailijan luova ehdotus. Idiootti. Seuraava ehdotus oli että etkö voisi käyttää pankkia jostain muualta kuin kotoasi. Niinpä niin, siksihän sitä verkkopankista maksetaan että saa kyöräytyä kotoaan johonkin kylille pankkiasioita hoitamaan. Idiootti.

Mutta eipä tarvinnut odottaa kuin puolitoista viikkoa pääsiäisestä niin toimi. Onneksi ehdin siihen mennessä vaihtaa pankkia. Tai no, kiinteyttää asiakassuhdettani toiseen pankkiini.

 
At 14 huhtikuuta, 2008 08:58, Blogger dalai said...

Seuraava ehdotus olisi voinut olla: "Etkö voisi käyttää Sampo Pankkia jonkin toisen pankin kautta?"

 
At 18 huhtikuuta, 2008 08:01, Blogger Lilith said...

Dalai, ihan helmi ehdotus! Tuosta pitäisi tulla Sampo pankin uusi strategia ja slogan tämän nykyisen "muutoksella on suunta. parempaan"-sijasta.

 
At 18 huhtikuuta, 2008 08:45, Blogger dalai said...

Sloganeista: Nokian Eden mainosti Nokian vesikriisin jälkeen (ja osin aikana) "Puhdasta iloa..."

Myyntimiehillä/henkilöillä ei mene nakki suuhun missään tilanteessa, eikä tarkoitushakuisuus paista läpi. Kai siinä pyrittiin vaikuttamaan alitajuisesti, koska eihän kukaan täysjärkinen tuollaista mainoslausetta lue...

 

Lähetä kommentti

<< Home