Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

torstaina, helmikuuta 21, 2008

MTV3 kanvapaketti kallistuu

Kiitosksia MTV3:lle hinnan korotuksesta. Ihan kuin haluaisin edes noita lisäkanavia, joista kuitenkin joudun maksamaan. Täytynee vaihtaa kanavapakettia johonkin toiseen. Ilmanko he eivät kertoneet uudesta hinnasta missään, kun nostavat hintoja. Se olisi ollut hyvää palvelua, mikäli palvelu olisi jatkanut samaan hintaan tai tilaaja olisi voinut valita ottaako uudet kanavat mukaan vai ei. Tämä on sanelupolitiikkaa ja muistuttaa hieman toimintaa itäisessä naapurissamme. Olin tyytyväinen nykyiseen, mutta sekin vietiin. Nyt olen tyytymätön - oletteko tyytyväisiä? Täytyy alkaa vertailla muita kanavapaketteja, koska tuolla hinnalla saa jo muitankin paketteja. Ei MTV3:n kanavapaketista mitään järkevää tule, joten vaihto on helppoa. Yhden leffan kerran katsoin ja se oli Donnie Darko. Kuka haluaa enää katsoa formuloita. Oikeita autojonoja ja täpäriä tilanteita näkee ihan livenäkin, jos harrastaa autoilua. Huoh! Lapset tykkäävät Juniorista, mutta ehkäpä muilla on tarjota jotain vastaavaa.
  • Soneraltakin saa paketin 18,90 Eur ja siihen saa jo kolme lasten kanavaa. Plus paljon muuta. Neljä euroa lisää ja voiá!
  • Basic paketti kahdella lasten kanavalla 5,90 Eur.
  • Disney paketti 5 Eur.
  • Tuossapa on sitten Elisan ja TTV:n hinnat paketeille.
Tais olla legendaarinen Kiss of Death toi liikku, mutta he luottavat varmasti siihen, että ihmiset ovat liian laiskoja vaihtamaan. Hehän ovat saaneet jo aika mukavan määrän katsojia ja luottavat, että suurin osa antaa rahastuksen jatkua....

[Update 25.02.2008]: Kylläpä markkinatalous ja firmojen ahneus on mahtavaa. Tänään soitettiin jostain (en saanut selvää mistä) ja tarjoiltiin kanavapaketteja. Sen vaihto onnistui ilman, että tarvitsi ottaa kehenkään yhteyttä. Heillä oli tarkoitus myydä minulle enemmän kanavia, mutta onneksi olin jo valmiiksi tutustunut tarjontaan, joten homma hoitui nopsaan kuulematta sen enempää mainospuheita... Hienoa!

Tunnisteet:

4 Comments:

At 23 helmikuuta, 2008 12:47, Blogger Marlock Birchsson said...

Kiinni koko sontaluukku. Meillä ei oo telkkaria kattottu pian vuoteen, kaikki leffat katotaan dvd:ltä. Lapsillekin löytyy muumit yms. levyltä että niitäkään varten ei oo telkkua kaivattu. Hyvin on pärjätty ilman :) Makuunihan tästä hyötyy mutta saapa itte päättää mitä kattoo ja koska. Ja youtube rulz :D

 
At 24 helmikuuta, 2008 21:22, Blogger dalai said...

Mistä sitä sitten valittaisi, kun ei voi valittaa lupamaksujen korotuksesta, lähetyksen huonosta laadusta, digiTV:stä yleensä, skeidasta palvelusta ja rahastuksesta?

 
At 26 helmikuuta, 2008 15:18, Blogger Marlock Birchsson said...

Sitten voi olla mukamas kantaaottava ja mesota suureen ääneen kun MEILLÄ ei enää katsota telkaria kun lupamaksuja nostetaan koko ajan, lähetyksen laatu on huono, digitv ajatuksenakin on jo suolesta ja palvelu sukkaa ja kaiksesta yritetään rahastaa? Tai sitten makuunin korkeista vuokrahinnoista, lyhyistä vuokra-ajoista ja irtokarkkien hinnoista ja ? Tosin siihen kuoroon ei saa välttämättä kahvikämpän sopulilaumaa niin helposti mukaan :)

 
At 27 helmikuuta, 2008 10:02, Blogger dalai said...

Ei ole kahvikämppää, joten pitää avautua täällä ;)

 

Lähetä kommentti

<< Home