Laamat.com

Kai täällä keskitytään kaikenlaisiin järjettömyyksiin?

keskiviikkona, maaliskuuta 05, 2008

N82 uusia ohjelmia

Nokia N82:n Download!-sovellus oli näköjään päivittynyt. Sinne oli tullut N82 services kansio, jonka alla on useita pieniä, mutta käteviä apuohjelmia. Katsokaa kuvasta mitä siellä on. Teksti-TV, Nero, YLE:n uutislähetykset ja Forecan sää ovat sellaisia palveluita joita olen käyttänyt.

On hyvä, että ne ovat kerätty yhteen paikkaa, josta ne löytää kätevästi. Huomatkaa, että osa sovelluksista on vain demoja, joista joutuu myöhemmin maksamaan --> ei niitä kannata käyttää :)

Nyt kun tartuttiin tähän N82 aiheeseen. Mainoksissa luvataan, että N82 puhelimeen tulee mese. Jopa Nokian sivuilla mese on listattuna puhelimen ohjelmissa ja ohjeet asentaa se Download!-sovelluksen kautta. Ei siellä sovelluksessa mitään meseä ole. Huoh! Miksi kukaan ei ole valittanut asiasta? Näkyyköhän se muilla? Kyllähän sen saa ladattua muista "valideista" lähteistä tai sitten käyttää muita meseä tukevia softia, joten sen puute ei ole ongelma. Ihmettelen vain, että mainoksia, Nokian sivuja tai Download!-sovellusta ei ole korjattu näiltä osin. Aikaahan on ollut riittämiin...

Tunnisteet: ,